"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Aν σωθεί ΑΥΤΟΥΣ θα ευγνωμονείτε -- Εχουν ονοματεπώνυμο

Το έχουμε ξαναπεί. Οσοι νομίζουν πως το Ελληνικό θα γλιτώσει την τσιμεντοποίηση με "μητροπολιτικά σχέδια" είναι τραγικά ξελασμένοι. 

Η ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του Ελληνικού είναι η ΙΔΙΟΤΗΤΑ του ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. Αν ποτέ ΑΠΟχαρακτηριστεί απο αεροδρόμιο, αντί για "μητροπολιτικό πάρκο" θα γίνει "μητροπολιτικός ΚΩΛΟΣ"

Αν ΔΙΑΤΗΡΕΙ ακόμα την ιδίοτητα του Αεροδρομίου αυτό δεν οφείλεται ουτε σε κάποια ΜΚΟ ουτε σε "απρόσωπες αερολέσχες". Η μέχρι τώρα σωτηρία του Ελληνικού ωφείλεται σε δυο φυσικά προσωπα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ που επιμένουν να θάβουν τα ΜΜΕ. 

Οφείλεται σε δυο ανθρώπους που προσέφυγαν στο ΣτΕ και δικαιώθηκαν

Πρόκειται για τους ΠΕΤΡΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟ και ΚΩΣΤΑ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑ

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει το παρόν ιστολόγιο  είναι να παραπέμψει τους επισκέπτες του  στη σχετική απόφαση του ΣτΕ όπου φαίνοντα καθαρά τα ΟΝΟΜΑΤΑ των πολιτών που ενδιαφέρονται να μη γίνει τσιμέντο το Ελληνικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: