"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Εκδήλωση της Ενωσης Κυπρίων Φοιτητων ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 1ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για ακόμα μια χρονιά τιμά τους ήρωες του ενωτικού αγώνα 55-59 με εκδήλωση την Τετάρτη 28/3/2011 στο οίκημα μας, (Παιανίας 5-7 Ζωγράφου), ώρα 20:00 και καλεί όλους τους Ελληνόψυχους να παρευρεθούν.

Θα έχουμε την τιμή να βρίσκεται μαζί μας, ο πρόεδρος του συνδέσμου "Μη Συλληφθέντων αγωνιστών" της ΕΟΚΑ, κ. Ανδρέας Μαϊμαρίδης, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του από τον αγώνα.

Έλληνες, όπου και να βρίσκεστε, ακούστε τη φωνή μας: Εμπρός! Όλοι μαζί για τη λευτεριά της Κύπρου μας!


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΙΣ

Για περισσότερες πληροφορίες:
6973665511 – Στυλιανός
2107754760

«Με την βοήθειαν του Θεού, με πίστιν εις τον τίμιον αγώνα μας, με τη συμπαράστασιν ολοκλήρου του Ελληνισμού και με την βοήθειαν των Κυπρίων, αναλαμβάνομεν τον αγώνα δια την αποτίναξιν του Αγγλικού ζυγού, με σύνθημα εκείνο το οποίον μας κατέλιπαν οι πρόγονοί μας ως ιεράν παρακαταθήκην :

"Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ"»


Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: