"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Υπερήφανη ΛΟΥΓΚΡΑ ο Ρίκι Μάρτιν

«Με περηφάνια ανακοινώνω, ότι είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος. Νιώθω ευλογημένος που είμαι, αυτός που είμαι», δήλωσε ο Ricky Martin στην επίσημη ιστοσελίδα του, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά μία φήμη χρόνων και γκρεμίζοντας τα «όνειρα» πολλών χιλιάδων.. ίσως και εκατομμυρίων κοριτσιών στον κόσμο.

«Πολλοί φίλοι με πλησίασαν και μου είπαν .. Όχι, μην το κάνεις, μην το πεις. Όλα όσα έχτισες τόσα χρόνια θα καταρρεύσουν. Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να καταλάβει την αλήθεια σου, τη φύση σου», αναφέρει ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος ωστόσο αποφάσισε να μοιραστεί την αλήθεια με τους θαυμαστές του.

Ο Ricky Martin είναι ένας από τους πιο διάσημους Πορτορικάνους τραγουδιστές, ο οποίος έκανε δημοφιλή την Λάτιν ποπ στο ευρύ κοινό, πουλώντας πάνω από 70.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Στην ηλικία των 12, ο Martin έγινε μέλος του νεανικού λάτιν ποπ συγκροτήματος "menudo".

Το 1999, έπειτα από πολλά χρόνια επιτυχίας στις ισπανόφωνες χώρες, ο Ρίκυ αποφάσισε να ετοιμάσει το πρώτο του αγγλόφωνο άλμπουμ με τίτλο το όνομα του.

Το πρώτο σίνγκλ του άλμπουμ ήταν το "Livin' La Vida Loca," το οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση στα charts σε περισσότερες από 20 χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλια, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία και η Νότιος Αφρική.

Το άλμπουμ κατέληξε ως ένα από τα πιο εμπορικά του 1999 και έγινε 7 φορές πλατινένιο, πουλώντας 17 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Ο Ricky Martin έχει δύο γιούς που απέκτησε το 2008 από παρένθετη μητέρα.

πηγη  http://www.digitalcrete.gr/content/view/6619/294/


ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
Χρόνια φαινόσουν για "λεβεντονιός" Ρίκι μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: