"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Ο Δήμος Βουλιαγμένης ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΡΑΚΕΤΕΣ (!!!) στην παραλία


ΑΝΤΕ ΜΑΓΚΕΣ "ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ..."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

roninΠρώτη φορά μπαίνω στη σελίδα σας, αν ο σκοπός σας είναι να σχολιάσετε τα άσχημα του τόπου μας, θα ήθελα να σχολιάσω και εγω με τη σειρά μου τα σαμάρια της Βουλιαγμένης (φαίνεται ότι η περιοχή διαθέτει και γαϊδούρια για να χρησιμοποιήσουν). Ενας καλύτερος έλεγχος δε, θα έδειχνε ότι είναι και παράνομα.
Όσο αφορά στις ρακέτες, σε ποιού το χωράφι απαγορεύονται? Γιατί από όσο γνωρίζω στις ελεύθερες παραλίες μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός απαγορεύεται, και αυτός για λόγους ασφαλείας.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

rene είπε...

To ko Kassidokosta το μονο που τον ενδιαφέρει ειναι η ρακετες στη παραλία και η ησυχία του !!!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ!!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΄΄ΛΟΜΠΙ΄΄ ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!! ΤΡΑΛΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΄΄ΦΥΛΆΓΑΝΕ΄΄ ΤΟΝ ASTIR BEACH ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ. ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ειδα κι εγω τις ταμπελες που απαγορευουν τις ρακετες το σαββατοκυριακο που πηγα παραλια 10-04-2011 αλλα μην νομιζει κανεις οτι οι επικεπτες πτοουνται ιδιαιτερα και δεν επιδιδονται στο σπορ. παιζαν 3-4 ζευγαρια!!!! ειμαστε ελληνες δεν μας αφορουν τετοιου ειδους απαγορευσεις εμεις το χαβα μας κλασικα. ολα με μετρο θα επρεπε να γινονται ακομα και το να παιζεις ρακετες κατανταει κουραστικο για καποιον που απλως κανει ηλιοθεραπεια και "τρωει" τις μπαλιες στην πετσετα, στα ποδια, στο χερι, στο κεφαλι. ειπαμε να παιξουν αλλα εκτος του οτι ξεκινανε και ξεχνανε να σταματησουν το παιχνιδι παιζουν και σε αποσταση αναπνοης απο τον κοσμο που καθετε στην πετσετουλα του και βαρανε με μισος τη μπαλα βγαζοντας ολο τους το αχτι. απο την αλλη η ταμπελα ειναι λιγο γελοια.. μην παιζετε επειδη η περιοχη ειναι κατοικημενη??????????ελεος