"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


KOINΩΝΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Τζάμπα ο κόπος επί 100 χρόνια, σύντροφοι


Σχεδόν 100 χρόνια κοντεύουν σε λίγο από τότε που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το ΣΕΚΕ, το πρώτο αριστερό κομμουνιστικό κόμμα. Σε αυτόν τον αιώνα η Αριστερά, μαζί με διάφορους νεοφιλελεύθερους, μαρξιστές από την ανάποδη, που βλέπουν κι αυτοί την κοινωνία ταξικά αλλά από την πλευρά των ισχυρών, επίμονα αμφισβήτησε το έθνος και τους πυλώνες του της εθνικής αστικής ιδεολογίας.


Επί 100 χρόνια βάλλουν κατά της εθνικής ιδέας, της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας. Και είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό ένας αιώνας αποδόμησης, ιδιαίτερα όταν τα τελευταία χρόνια η Αριστερά είναι κραταιά στα ΜΜΕ και σε Παιδεία - Τέχνες, να έχει ως αποτέλεσμα μια ολοστρόγγυλη τρύπα στο νερό. Διότι έρχεται ο ίδιος ο λαός και με όλες τις μετρήσεις δίνει σταθερά και αδιατάρακτα την εμπιστοσύνη του με συντριπτικά ποσοστά στις Ενοπλες Δυνάμεις, στην Εκκλησία, στα Σώματα Ασφαλείας, στη Δικαιοσύνη. Κλαίνε ο Μαρξ, ο Ενγκελς κι ο Λένιν αγκαλιασμένοι.



Πίσω από το πάθος τους για τον «χωρισμό» Εκκλησίας και κράτους, μια ανοησία, δεν είναι ο πόθος για κάποια τάχα «πρόοδο». Μια χαρά ζουν κι οι λίγοι καθολικοί, διαμαρτυρόμενοι, μουσουλμάνοι, οι άθεοι ή οι Χάρε Κρίσνα σε αυτή τη χώρα, και με την Αγία Τριάδα στην προμετωπίδα του Συντάγματος. Κι όποιον τον ενοχλούν οι εικόνες της πίστης μας στα δημόσια κτίρια ας μην τις κοιτάει, ας κοιτάζει το πάτωμα ή το ταβάνι. Πάντως και στις θρησκευτικές πεποιθήσεις έχουμε περίσσευμα ασυδοσίας και όχι έλλειμμα ελευθερίας. Ο λόγος λοιπόν του μένους κατά της Εκκλησίας μας είναι διότι η Αριστερά θέλει να πλήξει με θεσμικό τρόπο ό,τι δεν μπόρεσε να πλήξει στις συνειδήσεις.


 

Κι ο νταλκάς τους για την ελεύθερη είσοδο και την αθρόα νομιμοποίηση λαθρομεταναστών έχει να κάνει με κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τον ανθρωπισμό. Απλά θέλουν να γίνουμε πολτός, με την ανάμειξή μας ειδικά με στρατιές αναφομοίωτων μουσουλμάνων, κι έτσι το μισητό έθνος, που μάταια πολεμούν ιντελιγκέντσηδες στα πανεπιστήμια, στις συχνότητες και τις επιφυλλίδες του Τύπου, να πληγεί καίρια και θανάσιμα. 


 Αφού οι Ελληνες δεν υποκύπτουν στην επί έναν αιώνα προπαγάνδα του μηδενισμού, αφού ο λαός δεν σκύβει το κεφάλι, τότε να αλλάξουμε τον ίδιο τον λαό, να αντικατασταθούν οι Ελληνες από έναν πολτό ξένο προς τα βιώματα, προς το εποικοδόμημα που συγκροτεί το έθνος, εχθρικό στην Ορθοδοξία, αμέτοχο των πατρώων παραδόσεων, του ελληνικού Τρόπου.
 

Γι' αυτό κραυγάζουν κατά του φράχτη στον Εβρο, γι' αυτό θέλουν νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, να 'ρθουν κι άλλοι, σύμφωνο συμβίωσης, υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αποκαθήλωση συμβόλων, «αποψίλωση» του Συντάγματος και των δημόσιων κτιρίων από οτιδήποτε δείχνει την εθνική ταυτότητα και την ορθόδοξη πίστη ως συστατικά αυτής της Πολιτείας.


Αυτή η φανερή και όχι κρυφή ατζέντα είναι προς υλοποίηση από τους μηδενιστές που θέλουν μια συνολική ρεβάνς

Ρεβάνς για τη διαχρονική ήττα του αριστερού μηδενισμού από το ορθόδοξο έθνος. 
Θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα, αλλά στο τέλος απλά θα έχουν προσπαθήσει να κουβαλήσουν νερό με το κόσκινο. Και, φυσικά, πρόδηλο το χρέος όλων μας, μαχητικά απέναντί τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: