"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Bαλαβάνη: Tέρμα οι ιδιωτικοποιήσεις - Λουκέτο στο ΤΑΙΠΕΔ

Ευτυχώς που υπάρχει και η Βαλαβάνη, η οποία επιβεβαιώνει καθημερινά τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για χρεοκοπία της χώρας.

Μετά την τορπίλη που εκτόξευσε χθες πως ο ΣΥΡΙΖΑ, αν γίνει κυβέρνηση, δεν πρόκειται να πάρει τα 7,5 δισ. ευρώ της πέμπτης δόσης από τους κακούς δανειστές, μας πληροφόρησε ότι θα βάλει λουκέτο και στο ΤΑΙΠΕΔ.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο OMEGAPRESS.GR η κ. Βαλαβάνη δήλωσε ότι, « με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όλες οι πράξεις εκποίησης του δημόσιου πλούτου, που έγιναν τα χρόνια της μνημονιακής συγκυβέρνησης θα ελεγχθούν για τη νομιμότητά τους. Θα αποκατασταθεί η νομιμότητα όπου αυτή έχει παραβιασθεί και θα τερματιστεί η πολιτική ιδιωτικοποιήσεων, άρα το βασικό εργαλείο της, το ΤΑΙΠΕΔ, δεν θα έχει λόγο ύπαρξης».

Ωραίες όλες αυτές οι τζάμπα μαγκιές, μπας και πάρουν καμιά ψήφο. Θα μας πουν ωστόσο πως θα χρηματοδοτήσουν την οικονομία; Ή κρατάνε το σχέδιο κρυμμένο στα συρτάρια της Κουμουνδούρου;
 

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ελπίζω... και οι ψηφοφόροι.

ANTINEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια: