"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Ο χάρτης δείχνει το καθήκον


Δείτε στον χάρτη την Ανατολική Μεσόγειο. Θυμηθείτε τον άγραφο νόμο της ζωής και της Ιστορίας, ότι τίποτα -της ειρήνης συμπεριλαμβανομένης- δεν είναι δεδομένο.


Από όλες τις χώρες της περιοχής, είμαστε οι μόνοι που δεν έχουν ακόμη αγγίξει η φωτιά και η παράνοια όσων συμβαίνουν γύρωθεν. 

Η Λιβύη είναι σωρός από ερείπια, πεδίο σύγκρουσης φυλών και ισλαμιστικών οργανώσεων.  

Η Αίγυπτος του Σίσι ακόμη περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα και μόνο με σκληρή καταστολή, τη βαριά σκιά του κύρους των Ενόπλων Δυνάμεων και με βροχή από θανατικές καταδίκες συγκρατεί μακριά από την εξουσία τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, ενώ τα εκατομμύρια των κοπτών χριστιανών εξακολουθούν να δέχονται φονικές επιθέσεις, ποικίλους διωγμούς και διακρίσεις.  

Κάτω από τα πόδια της Λιβύης και της Αιγύπτου, στην υποσαχάρια Αφρική, ως τα βάθη της Νιγηρίας, στη Σομαλία, στο Σουδάν, ως την Κένυα, οι ισλαμοφασίστες σφάζουν.  

Στο Ιράκ και στη Συρία η πιο βάρβαρη και εγκληματική σέχτα γενοκτόνων κόβει κεφάλια, θάβει ζωντανά γυναικόπαιδα, βιάζει ανήλικα κορίτσια, τεμαχίζει αγοράκια, σταυρώνει αιχμαλώτους και ανατινάζει πολιτιστικά μνημεία.


Η Χαμάς, η ισλαμοφασιστική τρομοκρατική οργάνωση που έχει επιβάλει τους μεσαιωνικούς νόμους της στη Λωρίδα της Γάζας, συνεχίζει να παραβιάζει κάθε εκεχειρία, να βομβαρδίζει «τυφλά» με πυραύλους το Ισραήλ, ενώ έχει διακηρυγμένο στόχο την ολική εξαφάνιση του εβραϊκού κράτους και την εφαρμογή των νόμων του Προφήτη σε κάθε σπιθαμή γης στο Ισραήλ. Οσοι παθαίνουν διεθνιστικές ονειρώξεις, κυκλοφορώντας με παλαιστινιακό μαντίλι, ας διαβάσουν την ιστορία, τις θέσεις και τις δράσεις της Χαμάς, την οποία αποκηρύσσουν και οι περισσότερες αραβικές χώρες. Η Χαμάς δεν έκρυψε ποτέ τη σκληρή ισλαμική ατζέντα της και η οπισθοδρόμηση στην καθημερινή ζωή στη Γάζα έχει φέρει, ειδικά τις γυναίκες και τους χριστιανούς, πίσω στον ισλαμικό Μεσαίωνα. Οι φόνοι, τα βασανιστήρια σε βάρος πολιτικών αντιπάλων, η καταπίεση ειδικά των χριστιανών, όπως και η εκπαίδευση χιλιάδων παιδιών και εφήβων για επιθέσεις αυτοκτονίας, είναι μια καθημερινότητα. Κανένα στοιχειωδώς σοβαρό κράτος δεν θα ανεχόταν τέτοια συμπεριφορά σε βάρος της ασφάλειάς του.


Γύρω μας, από την Αφρική ως το Ιράκ και τη Συρία διεξάγεται γενοκτονία των χριστιανών και όποιων άλλων θεωρούν οι ισλαμοφασίστες «άπιστους» ή «αποστάτες»

Η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και η Τουρκία είναι η ισλαμική μαφία, το διευθυντήριο και η διοικητική μέριμνα πίσω από τους γενοκτόνους του ISIS, της Αλ Νούσρα και των λοιπών μακελάρηδων. Στηρίζουν τους εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, που θερίζουν πανάρχαιες κοινότητες χριστιανών, ζωροαστρικών (Γεζιντί), αλαουιτών, σιιτών ή απλά ανθρώπων που έχουν μια πιο φιλελεύθερη άποψη για τη ζωή και δεν δέχονται τον πρωτόγονο ολοκληρωτισμό του Ισλάμ. 

Οι ΗΠΑ και η Δύση τώρα δρέπουν τους δηλητηριώδεις καρπούς που έσπειραν στο Αφγανιστάν, στα τέλη του 1970, και αργότερα στη Βοσνία και στο Κόσοβο. Η αδίστακτη και ανιστόρητη «ελίτ» της εποχής Κλίντον, διαβρωμένη από το σαουδαραβικό χρήμα, έδωσε τον μεγαλύτερο «αέρα», την πλέον αυτοκαταστροφική υποστήριξη σε αυτόν τον συρφετό τρομοκρατών, μετατρέποντας το μαλακό υπογάστριο της Ευρώπης σε φωλιά ισλαμιστικών φιδιών, από το Σεράγεβο του Ιζετμπέκοβιτς ως το Κόσοβο του Θάτσι. Χιλιάδες νεοπροσήλυτοι Ευρωπαίοι στελεχώνουν τις γραμμές του ISIS μαζί με πλήθος Τούρκων, όπως και τις γραμμές των φονιάδων που υποδύονται τους «αγωνιστές της ελευθερίας» στη μαρτυρική Συρία.  

Οσοι από αυτούς τους αποκεφαλιστές, σταυρωτές, φονιάδες και βιαστές παιδιών και ανυπεράσπιστων γυναικών επιβιώσουν θα επιστρέψουν στην «αμαρτωλή και άπιστη» Δύση εφοδιασμένοι, πέραν της ισλαμικής υστερίας, με την πώρωση του μανιακού φονιά χωρίς αναστολές. 

Η «δόλια Αλβιώνα», που τόσο πολύ αρέσκεται στην ίντριγκα και διαδραμάτισε ενεργό ρόλο στο ιταμό αγκάλιασμα με τους ισλαμιστές στα Βαλκάνια και στην αποσταθεροποίηση του Ασαντ, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη θα ξαναζήσουν τεράστιους κινδύνους εσωτερικής ασφάλειας.


Η παρακμή και η αδυναμία της Δύσης έλκουν τον επεκτατικό φανατισμό των ισλαμοφασιστών, όπως το αίμα τα αρπακτικά.


Τι να πει κανείς για την εγκληματική σιωπή της ηγεσίας της Αριστεράς απέναντι στη γενοκτονία των χριστιανών στη Μέση Ανατολή; 

Ποιούνται την νήσσαν, γιατί είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο δεν μπορούν να φορτώσουν στο Ισραήλ. Η απέχθειά τους προς τον χριστιανικό πυλώνα του ευρωπαϊκού πολιτισμού και η ηλίθια πίστη τους στη μαδημένη κουρελού του «πολυπολιτισμού» τούς έχει φέρει σε προδοτική αμηχανία.


Ο σκοτεινός Ερντογάν κέρδισε πανηγυρικά τις εκλογές, γιατί πίσω του στοιχήθηκε η εξίσου σκοτεινή Τουρκία. Η «ευρωπαϊκή» Τουρκία υπάρχει στα όνειρα ημέτερων νεοφιλελεύθερων βλακών και ψευτοπροοδευτικών διεθνιστών. Η αληθινή Τουρκία σκοτώνει ολοένα και περισσότερες γυναίκες και κορίτσια για «λόγους τιμής», φοράει μαντίλα, ενοχλείται από τα δημόσια φιλιά και το γέλιο των γυναικών, προσφέρει εθελοντές, όπλα, χρήμα, περίθαλψη στους γενοκτόνους του ISIS και της συριακής «αντιπολίτευσης» και οραματίζεται πράσινα μπαϊράκια σε όλα τα Βαλκάνια.  

Τα μουστάκια του Ερντογάν στάζουν αίμα αθώων χριστιανών, Γεζιντί και άλλων. Η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, ο ισλαμοφασισμός, εξελίσσονται σε εχθρό της ανθρωπότητας.



Η γενοκτονία που εκτελούν οι ισλαμιστές στη Μέση Ανατολή μάς αφορά. Αφορά το έθνος, τα συμφέροντά του, αλλά και την ίδια την Ευρώπη και όποιον θέλει να καλείται «πολιτισμένος άνθρωπος».  

Μια Ευρώπη- απροσπέλαστο κάστρο για τον ισλαμικό επεκτατισμό, απομόνωση και τιμωρία των ηθικών και φυσικών αυτουργών της γενοκτονίας. Η μόνη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: