"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Φοροεισπράκτορες με οπλο τον διακόπτη -- Κάντε διευθυντή του ΣΔΟΕ στο παραλυτο κράτος τον γίγαντα Φωτόπουλο να δούμε Θεού φως!!!

Γράφει (χύμα) ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
(και ας με κλείσετε ρε ξεφτίλες. Σας σιχάθηκε η ψυχή μου)

Αυτοί είναι «σωτήρες»! Αστέρια περιωπής. Ξεχάστε την ποιοτική και ηθική χροιά των νέων μέτρων. Θεωρείστε τα αποτελεσματικότατα, ηθικότατα και δικαιότατα (έτσι κουβέντα να γίνεται). Πείτε έτσι για πλάκα  πως είστε ένας απ τους μ@λ@κες που μέχρι πριν λίγους μήνες συναντούσε στο δρόμο του ο ανεκδιήγητος Γιωργάκης και τον παρακαλούσαν να χαρίσουν την σύνταξή τους για το καλό του τόπου.

Δεν σας αρέσει ο υποθετικός ρόλος του επι γής μ@λ@κ@ ?. Πείτε πως είστε ένας νέος Καραμουρτζούνης

Είσαι τρελαμένος ρε αδελφέ και θες να τα χώσεις στα Ανδρείκελα που συντηρούν κομματικούς κρατικοδίαιτους στρατούς κηφήνων, και γλείφουν φοροφυγάδες νταβατζήδες

Καταλάβατε τι σας είπε ο Τσάρος, της κακιάς ώρας που το 2007 έτρεχε δίπλα σε έναν θεωριτικά  τελειωμένο Γιωργάκη και κατάφερε να βγει δεύτερος?

Η είσπραξη του νέου «αποτελεσματικού» και «δίκαιου» χαρατσιού θα γίνει λέει ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΕΟΥΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Αυτό είναι το παραπληγικό κράτος του «επανιδρυτή» Κωστάκη και του «σωτήρα» Γιωργάκη

Ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που ως μοναδικό αποτελεσματικό μηχανισμό είσπραξης, έχει το ΦΕΟΥΔΟ των βολεμένων Φωτόπουλων, για το οποίο από πάνω λέει παραμύθια της Χαλιμας στα κορόιδα της τρόικας ότι τάχα μου θα το πουλήσει!!!

Ποιους δουλεύετε ρε ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ?

Εσείς ρε ανδρείκελα δεν τάζατε αναδιάρθρωση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών του μπουρδέλου στο οποίο σας διόρισαν για τσατσάδες?

Αν το κωλοχανείο σας που θέλετε να το ονομάζετε εφορία, δεν μπορεί να εισπράξει τα «ηθικά» «αποτελεσματικά» και «δίκαια» χαράτσια σας τι το κρατάτε ανοιχτό και δεν το κλείνετε? Γιατί το πληρώνουμε? Για να εισπράττει αντί αυτού η αδελφή παράγκα του κάθε Φωτόπουλου?

Είναι δυνατόν να σωθεί ένα κράτος-λούγκρα το οποίο λόγω ολοκληρωτικής ανικανότητας για να δει λίγη χαρά στα σκέλια του παρακαλά για λίγη δόση «βιάγκρα» κομματικά κηφηνάδικα που τα συνδιοικούν βολεμένοι και ξεφτιλισμένοι συνδικαλιστές?

Έτσι θα μας σώσετε ρε? Ανάγοντας σε εισπράκτορες τους κοινούς εκβιαστές του διακόπτη επειδή είστε ανίκανοι να μοιράσετε δυο γαϊδάρων άχυρο και να ξεβρομίσετε το δημόσιο απ τους κηφήνες?

Κι εσύ ρε μαγκίτη Φωτόπουλε που πέρα από υπερασπιστής της βρομερής τσέπης σου το παίζεις και τάχα αυτόκλητος υπερασπιστής του λαού, αποδέχεσαι το μπουρδέλο που συνδιοικείς να μετατρέπεται κατά περίσταση και κατά βούληση σε εισπρακτορα κουλοχέρη του κράτους που κυβερνούν τα συντρόφια σου ή μήπως τη γλώσσα σου που μέχρι χθες πήγαινε ροδάνι τι έγινε ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣ?

Ρε ου να μου χαθείτε να χάνεστε τρισάθλια σοσιαλιστικά  παράσιτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: