"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΠΡΟΣΩΠΑ: «Εφυγε» ο σωσίας του Ντιέγκο

Ο ΣΩΣΙΑΣ του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο δημοφιλής Εδουάρδο Παθ, «έσβησε» τη περασμένη Παρασκευή έπειτα από επιπλοκές στην υγεία του.

Ο Παθ, ο οποίος για περισσότερο από 30 χρόνια πωλούσε αναψυκτικά στο γήπεδο της Νιούελς Ολντ Μπόις, είχε το δικό του κοινό στην πόλη Ροζάριο και όλοι τον αποκαλούσαν Ντιέγκο, λόγω της απίστευτης ομοιότητάς του με τον μεγάλο άσο του παρελθόντος.

Πατέρας τριών παιδιών, ο Παθ έγινε διάσημος στο Μουντιάλ 2010 στη Ν. Αφρική, όταν τα ΜΜΕ τον ανακάλυψαν και τον σύστηναν ως «δίδυμο αδελφό του Μαραντόνα», που εκείνο τον καιρό ήταν προπονητής στην εθνική ομάδα της χώρας του. 

Η ομοιότητά του με τον πραγματικό Ντιέγκο ήταν τέτοια, που ο Παθ δέχτηκε δεκάδες επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό, για να πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ για το διάσημο άσο αλλά και σε διαφημιστικά σποτ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: