"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΑΙΟΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ: O άνθρωπος που πήρε το «σκαλπ» δικαιοσύνης και αθλητισμού…

Γραφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ (Katsikas.George@gmail.com)

Αν σας έπνιγε το δίκιο και ενώ περιμένατε πως και πώς να αποδείξετε την αθωότητά σας ερχόταν το δικαστήριο λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη δίκη σας και σας έλεγε «ξαναπεράστε σε 8 μήνες γιατί παρήλθε το ωράριο» πως θα αντιδρούσατε?

Ας υποθέσουμε πως είστε άνθρωποι ήπιων τόνων και το καταπίνατε. Ας μην απαντήσετε λοιπόν

Αν στην επόμενη επίσης προγραμματισμένη δίκη ασθενούσε ο δικηγόρος σας , και έπρεπε να αναβληθεί η δίκη για 9 μήνες πως θα αντιδρούσατε?

Ας υποθέσουμε πως εκτός από άνθρωπος ηπίων τόνων είστε και τέρας υπομονής οπότε αντί να τον αντικαταστήσετε με τον πρώτο τυχόντα, και παρά το δίκιο που σας πνίγει έχετε το κουράγιο να περιμένετε. Μην απαντάτε λοιπόν

Αν η επόμενη δίκη έπρεπε επίσης να αναβληθεί για άλλους 8 μήνες λόγω «κολλήματος» του συνηγόρου , τι θα κάνατε?

Αν το ίδιο έπρεπε να συμβεί και με την επόμενη δίκη λόγω παρέλευσης του ωραρίου αλλά και με την μεθεπόμενη επίσης λόγω επίσης παρέλευσης του ωραρίου?

Υποθέτω ότι κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που τον πνίγει το δίκιο, το λιγότερο που θα έκανε , θα ήταν να γυρίσει τα μέσα ενημέρωσης και να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ την δικαστική παρωδία, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την αποκατάσταση της τιμής του

Ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης θα είχε προσλάβει 100 αναπληρωματικούς δικηγόρους, μην τύχει και του ασθενήσουν οι 99, αλλά και 100 γιατρούς να τους προσέχουν και να τους «κουράρουν» μέχρι την μεγάλη μέρα της δίκης

Ο ίδιος δε θα φρόντιζε να παραβρεθεί ακόμα και με μηχανή μηχανικής υποστήριξης

Εκτός και αν…

Εκτός και αν πρόκειται για τον εκλεκτό κύριο που ακούει στο όνομα «ΑΙΟΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ,» ή την εκλεκτή κυρία που ακούει στο όνομα «ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ»

Εκτός και αν πρόκειται για γνωστό «ματζουνέμπορα» που με την ανοχή της πολιτείας μετέτρεψε με τα «ματζούνια» του τον αθλητισμό της Ρουσφετόβιας σε χημική βιομηχανία μεταλλίων που μπροστά της ωχριά ακόμα και η αντίστοιχη βιομηχανία της πρώην Ανατολικής Γερμανίας!

Και φυσικά εκτός αν πρόκειται για γιατρούς, που χωρίς ίχνος ντροπής μετέτρεψαν την επιστήμη του Ιπποκράτη σε ανέκδοτο προσφέροντας άσυλο και άλλοθι στους δυο πρώτους ματζουνόπληκτους τσαρλατάνους που δεν γούσταραν να κατουρήσουν στο γιογιό της WADA!

Για όσους έχουν προβλήματα μνήμης υπενθυμίζω το δικαστικό ιστορικό συνοπτικά

29/1/2007  Προγραμματισμένη δίκη για να εξακριβωθεί αν πράγματι το σύμπαν συνωμότησε εις βάρος των δύο «αθληταράδων» της Ρουσφετόβιας, ρίχνοντάς τους από μηχανή ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ της νύχτας 12 προς 13 Αυγούστου 2004 προκειμένου να μην κατουρήσουν στο γιογιό της WADA (Παγκόσμιο Iδρυμα Aντιντόπινγκ) που τους έψαχνε από το πρωί της 12η Αυγούστου και κανείς (!) δεν γνώριζε που βρίσκονται…
Η δίκη αναβάλλεται για τις 24/9/2007 λόγω παρέλευσης του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων, ενώ οι δύο αθλητές απουσίαζαν (!!!) από το δικαστήριο και εκπροσωπούνταν από τους συνηγόρους τους.

24/9/2007 Η δίκη αναβάλλεται για τις 19/6/2008 λόγω ασθένειας ενός από τους συνηγόρους υπεράσπισης

19/6/2008 Η δίκη αναβάλλεται για τις 2/2/2009 λόγω κωλύματος συνηγόρων υπεράσπισης

2/2/2009 Η δίκη αναβάλλεται για τις 10/11/2009 λόγω παρέλευσης του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων

10/11/2009 Η δίκη αναβάλλεται για τις 22/9/2010 λόγω παρέλευσης του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων

Είδατε κανέναν από τους παραπάνω κυρίους και κυρίες που τους πνίγει το δίκιο να διαμαρτύρεται?
Ακούσατε κανέναν να φωνάζει για το δίκιο του?

Άκρα του τάφου σιωπή!

Μετά απ όλα αυτά έρχονται κυβέρνηση και αντιπολίτευση οι οποίες μετέτρεψαν τα τελευταία 35 χρόνια που εναλλάσσονται στην εξουσία της Ρουσφετόβιας τη δικαιοσύνη σε Βοιδαραμπά, να μας πουν πως «εν μία νυκτί» θα την μεταμορφώσουν σε ferrari

O αρμόδιος υπουργός που στο όνομά του πίνουν νερό ουκ ολίγοι απελευθερωθέντες βιαστές και καθάρματα διαφόρων ειδών μιλάει για «ηλεκτρονικά δικόγραφα», για «επιτάχυνση δικαστικών διαδικασιών» μέχρι και για «φοροδίκες εξπρές!»

Ο δε Αντωνάκης από βήματος της Διεθνούς Έκθεσης Ρουσφετόβιας τάζει και ονειρεύεται τα ακόλουθα: «Κάθε δικαστική υπόθεση να βγάζει απόφαση μέσα σε έξη μήνες και να τελεσιδικεί μέσα σε ένα με ενάμιση χρόνο το πολύ. Ίσως σας φαίνεται «πολύ φιλόδοξο». Ναι, αλλά αυτός είναι ο χρόνος που λειτουργεί η δικαιοσύνη παντού στον κόσμο. Κι αν θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί, αυτόν το χρόνο πρέπει να πιάσουμε».

Ο ΑΙΟΛΟΣ ΜΠΑΡΜΕΡΗΣ έχει ξεφτιλίσει χώρα και κυβερνήσεις, ο ΑΙΟΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ με τα ξουράφια του έχει πάρει κυριολεκτικά το «σκαλπ» της Δικαιοσύνης, και τα γαλανοπράσινα λαμόγια τάζουν λαγούς με πετραχήλια για «δίκες εξπρές»!!!

Μήπως θα μπορούσαν να μας πουν τι θέση έχει στο πινάκιο για τις 22/9/2010 (Μεθαυριο!) η δίκη του εκλεκτού δίδυμου των «αθληταράδων» της Ρουσφετόβιας?

Το πόσο μακριά νυχτωμένοι είναι δεν χρειάζεται να τους το πω εγώ. Τους το είπε ο Γ.Γ. της ΙΑΑF Πιερ Βάις στις 13/10/2007 όταν πολιτική και αθλητική ηγεσία ( Η Πειθαρχική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ της Ρουσφετόβιας τους ΑΠΑΛΛΑΞΕ από κάθε κατηγορία) δυσφορήσανε γιατί είδαν τα δυο λουλούδια του αθλητισμού να εμφανίζονται στη λίστα των ανεπιθύμητων για τα διεθνή μίτινγκ :
«Μόνον εσείς δεν πήρατε χαμπάρι ότι τους τιμωρήσαμε» ήταν η απάντηση του κυρίου Βάις…

Η δικαιοσύνη θα πάρει άραγε χαμπάρι ότι της πήραν το σκαλπ?

ΥΓ1 Του έδωσαν γαλόνια, έδωσαν το όνομά του σε πλοίο, μήπως πρέπει να δοθεί το όνομά του και σε μια αίθουσα των δικαστηρίων της Ρουσφετόβιας έτσι για να μείνει αξέχαστο το ποιος την ξεφτίλισε?

ΥΓ2 Επειδή δεν έχω μέσο να τρενάρω δίκες μέχρι παραγραφής για όσα χρόνια χρειάζεται διευκρινίζω πως το άρθρο μου αναφέρεται στην μακρινή χώρα που λέγεται Ρουσφετόβια, και κάθε ομοιότητα με γελοία πρόσωπα και τραγελαφικές καταστάσεις της Ελληνικής πραγματικότητας είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: