"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Τούρκος πρέσβης στην Αυστραλία: «Δεν υπήρξε γενοκτονία »!!!

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. Για μια ακόμη φορά ο Τούρκος πρέσβης στην Αυστραλία διαψεύδει ότι διαπράχθηκε γενοκτονία σε βάρος των Αρμενίων. Η εφημερίδα «Τhe Australian» δημοσίευσε περιληπτικά την απάντηση του Τούρκου πρέσβη Ογκιούζ Οζγκε σε δημοσίευμα της συγγραφέως Κατερίνας Κόσγροουβ που η εφημερίδα είχε φιλοξενήσει πρόσφατα. Η Κόσγροουβ έχει γράψει το βιβλίο «Γυάλινη Καρδιά», ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της μυθιστόρημα που βασίζεται στη γενοκτονία των Αρμενίων. 

«Η Κατερίνα Κόσγροουβ αναφέρεται σε κάποιο «πρώτο ολοκαύτωμα» που υποστηρίζει ότι θα ’πρεπε να ’χει αναγνωρίσει η Τουρκική Δημοκρατία. Μόνο το Ολοκαύτωμα των ναζί έχει προσδιοριστεί νομικά ως τέτοιο από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, το 1946. Το ολοκαύτωμα στο οποίο αναφέρεται η συγγραφέας δεν έχει κριθεί ως τέτοιο ποτέ», τονίζει.

πηγη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
Η φωτογραφία απλά απεικονίζει "γλυπτά" του λαμπρού Τουρκικού πολιτισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: