"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η μάστιγα της αριστερίλας και η δήθεν ρατσιστική βία - Το πρόβλημα σύντροφοι είναι η υπερβολική βία των θερμόαιμων ηλιθίων, όχι η ρατσιστική βία - Στις πόσες κλεμμένες τηλεοράσεις θα παρηγορηθούν οι πλιατσικολόγοι?


Αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 2016. Ο αστυνομικός ήταν λευκός, στην ομάδα των αστυνομκών ήταν κι ένας μαύρος, και το θύμα ήταν λευκός.  

Τον πάτησαν στο έδαφος με τον ίδιο τρόπο και πέθανε με τον ίδιο τρόπο όπως ο Φλόυντ.  

Ποιο ειναι το πρόβλημα; 

Η υπερβολική βία, όχι η ρατσιστική βία. Όχι μόνο η αστυνομική βία, η βία γενικώς. Στις ΗΠΑ εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο από αστυνομικούς. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι λευκοί. Το 2019 σκοτώθηκαν από αστυνομικούς 370 λευκοί και 235 μαύροι (επίσης: 158 ισπανόφωνοι) δηλαδή το 61% (μεταξύ λευκών & μαύρων θυμάτων) ήταν λευκοί, ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό από το 60% που είναι οι λευκοί στο σύνολο του πληθυσμού

Αλλά και οι αστυνομικοί σκοτώνονται από κακοποιούς. Πέρυσι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν 38.

  Ο δήθεν ρατσισμός είναι το νέο πεδίο αντιπαράθεσης της αριστερίλας απανταχού της γης, τώρα που της τελείωσε το δίπλο καπιταλιστές - προλετάριοι. Πρέπει να εφεύρει καινούργιους διχασμούς. Και τα καταφέρνει με τη βοήθεια των πάντα πρόθυμων ΜΜΕ.

Ο αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τον Φλόυντ συνελήφθη και πρέπει να δικαστεί για φόνο. Ξεκάθαρα. 

Οι χιλιάδες πλιατσικολόγοι που για να εκφράσουν δήθεν την οργή τους για τον φόνο σπάζουν και κλέβουν ό,τι βρουν μπροστά τους, όπως έκαναν και οι "δικοί μας" ANTIFA το 2008, πρέπει να συλληφθούν και αυτοί και να δικαστούν για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για κλοπή. Κι αν δεν σταματούν τις κλοπές να αντιμετωπιστούν με τον στρατό. 

Στις πόσες κλεμμένες τηλεοράσεις δηλαδή παρηγοριέται κάποιος για τον άδικο θάνατο ενός άλλου ανθρώπου που το μόνο κοινό τους στοιχείο είναι το χρώμα της επιδερμίδας;

Για να δούμε και κάτι αντίστοιχο

Το 2017 στις ΗΠΑ, στη Μινεσότα επίσης, ένας έγχρωμος αστυνομικός με καταγωγή από την Σομαλία, πυροβόλησε και σκότωσε μία λευκή Αυστραλέζα. Το θύμα, η 40χρονη Τζάστιν Ντέιμοντ, είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία για να καταγγείλει μια πιθανή σεξουαλική επίθεση σε ένα δρομάκι κοντά στο σπίτι της, στη Μινεάπολη. Μόλις έφτασε το περιπολικό στην περιοχή, ο αστυνομικός την πυροβόλησε και τη σκότωσε. Από λάθος, ισχυρίσθηκε στο δικαστήριο.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12,5 ετών κριθείς ένοχος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ. (Δείτε ΕΔΩ)

Ξεσηκώθηκε ο λευκός πληθυσμός; Κάηκε κάτι; Λεηλατήθηκε τίποτε;

Οι αστυνομικοί κάνουν μια πολύ σοβαρή δουλειά και πρέπει να επιλέγονται με μεγάλη προσοχή.  

Θερμόαιμοι, νταήδες ή απλώς απρόσεκτοι δεν έχουν θέση στο σώμα. Κι όταν γίνεται υπέρβαση των ορίων, πρέπει να τιμωρείται. 

Από αυτό το σημείο όμως μέχρι...


 να δικαιολογείται απο διάφορους γελοίους δήθεν δημοκράτες δήθεν αντιφασιστές ως έκφραση δίκαιης οργής το όργιο καταστροφών και κλοπών (και περισσοτέρων θανάτων) που μαίνεται τώρα στις ΗΠΑ, υπάρχει τεράστια απόσταση.  

Δεν απαντάς στην παρανομία με παρανομία. Εκτός αν έψαχνες πρόσχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: