"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΗΦΗΝΑΡΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Tί του λείπει του ψωριάρη? Λογότυπο των 52.500 ευρώ!Κάθισε και σκέφτηκε, που λέει και το τραγούδι, η ΕΡΤ τι της λείπει και η τηλεθέαση είναι κάτω του μηδενός.  


Κάποιος είπε (;) "το ότι είμαστε όπως επί ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητική ντουντούκα".  


"Όχι, κάνεις λάθος!" τον αποπήραν οι υπόλοιποι. 


"Το ότι δεν κάνουμε καμμία παραγωγή της προκοπής που να κάτσει να την δει κόσμος" είπε (;) ένας άλλος.  


"Όχι, κάνεις λάθος!" τον αποπήραν οι υπόλοιποι. 


"Το ότι βαριέμαστε που ζούμε και το πάμε από γκάφα σε γκάφα: πότε πεθαίνουμε τον Θεοδωράκη (τον Μίκη, ο Σταύρος πέθανε μόνος του ως αναποφάσιστος) πότε ανασταίνουμε τον Μητσοτάκη (τον Κωνσταντίνο, τον Κυριάκο τον "ανάστησε" ο κορονοϊός) και καταφέραμε να μην μας παίρνει κανένας στα σοβαρά" είπε (;) ένας τρίτος.  

"Όχι, κάνεις λάθος!" τον αποπήραν οι υπόλοιποι.

Αφού έμειναν αρκετή ώρα σιωπηλοί, προβληματισμένοι και ξύναν το κεφάλι τους, κάποιος το βρήκε: "το ότι δεν έχουμε ανανεώσει το logo!" 


"Μπράβο ρε μεγάλε! Αυτό είναι!" είπαν όλοι μ' ένα στόμα μια φωνή, και έτρεξαν να του ζητήσουν αυτόγραφο (δεν ξέρουν τις σέλφι ακόμα στην ΕΡΤ). Οπότε αποφάσισαν για ένα logo που θα λέει πάλι EΡΤ αλλά θα χρησιμοποιεί διαφορετική γραμματοσειρά, να δώσουν 52.500 ευρώ. 


Δεν είναι τίποτα τσίπηδες εκεί στην ΕΡΤ, ε; Άρχοντες! 


Άλλωστε...


 λεφτά υπάρχουν - τα δικά σου.

Υ.Γ 1. Δεν πιστεύω να χρωστάς τίποτε στη εφορία;

Υ.Γ. 2 Το άλλο το προσέξατε; Η ΕΡΤ δίνει 118.662 ευρώ για εξωτερικό συνεργάτη που θα καταγράφει τα σποτ που προβάλλει η ίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: