"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ - ΝουΔοΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Moνόδρομος για τον Κυριάκο η ακύρωση της καμπάνιας των 20 εκατ. ευρώ


Τώρα είναι η ώρα μιας ακόμη γενναίας απόφασης από τον Κυριάκο. Κι αυτό γιατί οι ηγέτες στα δύσκολα φαίνονται. Είναι η ώρα ο πρωθυπουργός να δώσει εντολή να ακυρωθεί η καμπάνια των 20 εκατ. ευρώ η οποία ακόμη δεν πληρώθηκε σύμφωνα με τον Πέτσα.
Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να τα παραδέχεσαι είναι θεϊκό. Τίποτα δεν δίνει μεγαλύτερη αξία σε έναν άνθρωπο από το να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να προσπαθεί να διορθώσει τις συνέπειες των πράξεών του. Αν τα κάνεις μαντάρα, μάζεψέ τα. Θα εκπλαγείς με το πόσο μεγάλη δύναμη είναι η ανάληψη ευθυνών.
 
Να είσαι παρών. Να είσαι πάντα παρών. Κάποιος που τα κατάφερε είχε πει πως το ενενήντα εννιά τοις εκατό της επιτυχίας είναι απλά το να είσαι παρών.

Ο πρωθυπουργός οφείλει αφού ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό να ακυρώσει την χυδαία διανομή των 20 εκατ. ευρώ.

Εάν δεν το πράξει άμεσα οι εμπλεκόμενοι θα καταλήξουν σε Ειδικά Δικαστήρια.

Επίσης δεν αξίζει στον Ελληνα Πρωθυπουργό ο οποίος αντιμετώπισε νικηφόρα τους Τούρκους στον Έβρο αλλά και τον Covid-19 να τσαλακωθεί, να ταπεινωθεί να χάσει τις εκλογές και να γίνει ένα απέραντο Ειδικό Δικαστήριο η πολιτική ζωή του τόπου εξαιτίας της ανεπάρκειας συγκεκριμένων συμβούλων και υπουργών του και της πίεσης που του ασκούσαν τα γαλάζια ΜΜΕ για ζεστό χρήμα.

Υπήρχαν εκδότες προσκείμενοι στη ΝΔ που ετοιμάζονταν να κατεβάσουν ρολά και είχαν ανάγκη από ένεση ρευστότητας. Το πως ένας εκδότης θα λύσει το επιχειρηματικό-επενδυτικό του πρόβλημα είναι θέμα της αγοράς και δεν πρέπει να λύνεται με χορηγίες του Μαξίμου.

Είναι μονόδρομος με παρέμβαση του Κυριάκου να ακυρωθεί η καμπάνια και να μην σπαταληθεί ούτε σεντ από τα 20 εκατ. ευρώ.

Εάν επιχειρηθεί εκ των υστέρων λαθροχειρία στη λίστα με αλλαγή των ποσών-σύμφωνα με την τελευταία φημολογία-η κυβέρνηση θα κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Για να γίνει αυτό το νταλαβέρι θα πρέπει να γίνουν επικοινωνίες, τηλεφωνικές, ηλεκτρονικές, πάσης φύσεως επικοινωνίες.Οι οποίες από μόνες τους αποτελούν πυρηνική βόμβα μια και κάποιοι καλοχτενισμένοι κοριοί (ή Συριζαίοι της ΕΥΠ) μπορεί να καταγράψουν αυτά τα νταλαβέρια και να γίνει κόλαση.

Επίσης θα πρέπει να δωθεί οδηγία ώστε αυτά τα λεφτά να μην δωθούν στους εμπλεκόμενους από τη πίσω πόρτα, δηλαδή μέσα από τους δημόσιους οργανισμούς που ελέγχει η (εκάστοτε) κυβέρνηση.

Οσοι εμπνεύστηκαν την άθλια αυτή καμπάνια και την μπούκωμα των ΜΜΕ θα πρέπει...


 να αξιολογηθούν και να πάνε σπίτια τους.

Πως είναι δυνατόν ο Κυριάκος που μιλάει για αξιολόγηση να διατηρεί στο Μέγαρο Μαξίμου συμβούλους οι οποίοι δεν έχουν διδαχθεί από πρόσφατα σκάνδαλα όπως εκείνο του DVD που παρέλαβε ο Γιάννης Ανδριανός ως delivery boy από τον συγχωρεμένο Θέμο.

Καλούμε λοιπόν τον Έλληνα πρωθυπουργό να κάνει το σωστό, να ακυρώσει αυτή την άθλια διανομή των 20 εκατ. ευρώ ώστε να διασώσει το δικό του κύρος και να γλιτώσει τους ανίκανους συνεργάτες και υπουργούς του από τα Ειδικά Δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: