"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Αριστεροψεκασμένων σουργελοξεφτιλαράδων ξάπλες!

Γράφει ο Άλκης ο Όρθιος


✔️Δεν ξάπλωσαν για κανένα από τα 23 θύματα της 17Ν.

✔️Δεν ξάπλωσαν για κανένα από τα υπόλοιπα θύματα της εγχώριας αριστερής τρομοκρατίας και δεν διοργάνωσαν καμία σχετική διαδήλωση ή εκδήλωση μνήμης.

✔️Δεν ξάπλωσαν για τα θύματα της Marfin. Δεν παρέστησαν καν στην ανέγερση πλακέτας για να τιμηθεί η μνήμη τους.

✔️Δεν ξάπλωσαν για τα ορφανά όλων αυτών των θυμάτων. 

Αντίθετα, υπήρξαν ανέκαθεν υπερευαίσθητοι για τα παιδιά των τρομοκρατών και για τον εκπαιδευτικό βίο των νεαρών μπαχαλάκηδων.

Η αριστερά πάντα χρωμάτιζε ιδεολογικά τους θανάτους και οι εκπρόσωποί της επέλεγαν με αυστηρά ιδεοληπτικά (και εκλογοθηρικά) κριτήρια για ποιους θα θρηνήσουν.

Για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έπρεπε να καεί η Αθήνα.

Για τη βάναυση εκτέλεση των θυμάτων της Marfin, τους άρκεσε η δολοφονική φωτιά των μπαχαλάκηδων, των «δικών τους παιδιών» όπως τους είχε αποκαλέσει στοργικά ο «μετριοπαθής» Δραγασάκης.

Η αριστερά θρηνεί μόνο τους θανάτους που περνούν την ιδεολογική κρισάρα του Πολιτμπιρό ή όσους...


 διαπράττουν οι μακρινοί «ιμπεριαλιστές» - στις δεξιώσεις των οποίων βέβαια δεν παραλείπουν να παρευρεθούν όταν είναι κυβέρνηση.

Οι υπόλοιποι είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: