"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Τσαρλατάνων λίστα

Του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ

Η άλλη καθηγήτρια Γερμανικών γεννημένη στην Αγγλία βλέπει συνωμοσίες πίσω από τη διδασκαλία ξένων γλωσσών.
 
Ο άλλος διόρισε το μπαμπά του στον ΟΑΣΘ, έβαλε τους καναλάρχες να κοιμούνται στρωματσάδα στο υπουργείο και ήθελε να πάει στο διάστημα.
 
Η άλλη είναι ιδιοκτήτρια ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου σε πόλη που το δημόσιο νοσοκομείο δεν έχει ούτε ανεμιστήρα και δήθεν μάχεται τα "συμφέροντα".
 
Ο "μαντηλάκιας", ήδη παχυλά αμοιβόμενος από Πανεπιστήμιο και με έξτρα μεγάλο ιδιωτικό γραφείο, είχε κάνει συμφωνία να παίρνει 12% από τις συντάξεις που θα κατοχύρωνε εις βάρος του δημοσίου.
...............
Ατέλειωτη η λίστα. Θα μπορούσε κάποιος να γράφει μέχρι το πρωί, αλλά διατρέχει τον κίνδυνο εκεί που γράφει να βγει ξεβράκωτος στο μπαλκόνι και να βάλει τις φωνές.
 
Αλλά, ας τους αφήσουμε αυτούς.
 
Να προσέξουν οι τωρινοί τουλάχιστον.  


Να προσέξουν ΠΟΛΥ, διότι...


 είναι γεμάτοι κι αυτοί από κάτι λουλουδάκια κωλοπετσωμένα που θέλουν κόψιμο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Διαφορετικά, η επόμενη επαναφορά δεν θα είναι μερική, με φαντασμένους ψωριάρηδες, χορτάτους-λιμασμένους ψευτοεπαναστάτες της κακιάς ώρας. 


Θα είναι ολική, και υπάρχει ο κίνδυνος μετά να ψάχνουμε να βρούμε χώρα...
 
Μίλησα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: