"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΚΗΦΗΝΟΣΤΑΛΙΝΑΡΑΔΙΚΟ: Δημοψήφισμα για το εάν πρέπει να πληρώνουμε την ΕΡΤ!



Μόνο τιμή, δόξα και ψήφοι αξίζουν στον Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος απεκάλυψε στον ΣΚΑΙ ότι αναζητεί τρόπους οι ψηφοφόροι της ΝΔ να μην πληρώνουν την άθλια ΕΡΤ.  


Εχει δίκιο όταν λέει ότι μια τέτοια πρωτοβουλία άργησε πολύ.


Είναι ξεφτίλα να πληρώνει κανείς αυτό το άθλιο παρακρατικό παραμάγαζο της εκάστοτε κυβερνήσεως. Εδώ όπου οι κατά καιρούς κυβερνώντες διορίζουν τα δημοσιογραφικά βύσματα για να μπορούν στην συνέχεια να τα τσιμπολογούν-δείτε το σχετικό video:



 
 
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι πάει πιο πέρα την ιδέα του Αδωνι Γεωργιάδη και προτείνει να γίνει δημοσψήφισμα για το εάν θέλουν οι πολίτες να πληρώνουν την ΕΡΤ


Καλούμε λοιπόν τους κατσιαμπλιάδες φορομπήχτες του ΣΥΡΙΖΑ που αρέσκονται στα Δημοψηφίσματα να κάνουν ένα για το αν θέλουν οι πολίτες να πληρώνουν την ΕΡΤ.



Τρόπο για να μην πληρώνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ την ΕΡΤ ψάχνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το εμπάργκο που κήρυξε το κόμμα του στη δημόσια τηλεόραση κι αιτία το γεγονός ότι στην αντίληψη της Ν.Δ. για την ενημέρωση δεν χωρά η δημόσια ραδιοτηλεόραση, παρά μόνο οι ιδιωτικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί.

Πρόκειται για μια επαναστατική πρωτοβουλία που έρχεται σαν συνέχεια του ιστορικού λουκέτου του Γιάννη Στουρνάρα στο απίστευτο κωλοχανείο της Αγίας Παρασκευής.



“Εχω ζητήσει από τους δικηγόρους μου να μου πουν – κι αυτό θα προτείνω στη ΝΔ – πως μπορούμε οι νεοδημοκράτες να μην πληρώνουμε το τέλος στην ΕΡΤ”, δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης, στον ΣΚΑΪ.



“Η ΕΡΤ δεν είναι ένας απλός τηλεοπτικός σταθμός, όπως ο ΣΚΑΪ που τα χρήματα τα βάζει ο κ. Αλαφούζος και κρίνεται από τους τηλεθεατές, τους πελάτες του κι από το ΕΣΡ. Στην ΕΡΤ πληρώνω κι εγώ. Η ΕΡΤ δεν μπορεί να ακολουθεί τα συμφέροντα ενός μόνο κόμματος, γιατί την πληρώνουν και οι ψηφοφόροι των υπολοίπων κομμάτων”.



“Εγώ δεν θέλω να πληρώνω δημοσιογράφους όπως η Κ. Ακριβοπούλου και ο Σ. Καψώχας. Ο δημοσιογράφος που δεν ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, δεν είναι δημοσιόγραφος αλλά λακές”.



“Άργησε πάρα πολύ αυτό το εμπάργκο”, επέμενε ο γαλάζιος αντιπρόεδρος κι δήλωσε ότι δεν έχει νόημα να πληρώνουν έναν κανάλι για να τους βρίζει.



Οπως αντιλαμβάνεστε...

 είναι μονόδρομος το οριστικό λουκέτο στην άθλια ΕΡΤ. 


Μόνο και μόνο γι΄αυτό αξίψει η ψήφος στον Αδωνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: