"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Στο ντότζο* του Κωνσταντινέα

Η ίδια η ζωή είναι μια πολεμική τέχνη και η θητεία στην Αριστερά σε κάνει αυτομάτως μαυροζωνά



Ξύλο τρώνε πολλοί. Λίγοι το αντέχουν. Ακόμα λιγότεροι τα βάζουν με πολλούς και βγαίνουν από την εμπλοκή με φάτσα φράπα λες και μόλις εξήλθαν του μπαρμπέρικου όπου έλαχαν περιποιήσεως μετά πούδρας, κολόνιας λεμόνι και κόντρα ξουρίσματος με κατακαίνουργιο πινέλο. Μάθαμε για τον συριζαίο πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέα να ξυλοδέρνεται από 30 (!!!) ακροδεξιούς και να τη γλιτώνει με μια εισαγωγή σε νοσοκομείο και μια λαιμαριά που φόρεσε για την προστασία του αυχένα του. 


Φαντάσου αγύμναστοι οι 30 ακροδεξιοί που βαρούσαν όλοι μαζί μόνο έναν Κωνσταντινέα (φωτό 1) και δεν κατόρθωσαν (ευτυχώς) να τον κάνουν όπως οι εμφανώς λιγότεροι αλλά πιο χειροδύναμοι που λίντσαραν και καταμάτωσαν τον νεοδημοκράτη Κωστή Χατζηδάκη (φωτό 2) και οι ακόμα λιγότεροι που χτύπησαν και μάτωσαν και έσκισαν τα ρούχα του νεοδημοκράτη Γιώργου Κουμουτσάκου (φωτό 3). 


Τρεις οι πιθανές εξηγήσεις: 


1) Οι 30 ακροδεξιοί δεν μπορούν όλοι μαζί να χτυπήσουν σοβαρά τον Κωνσταντινέα επειδή είναι καρατέκα ή σιφού, δάσκαλος στο κουνγκ φου. 


2) Οι 30 είναι αδύναμοι και φλώροι. 


3) 


Δεν τη γράφουμε αυτή την εκδοχή διότι θα παρεξηγηθούμε...

 
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, , έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook για τον ακατάβλητο Κωνσταντινέα: «Αντιπροσωπία Κινέζων μοναχών Σαολίν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μαξίμου. Οι μοναχοί από τον ομώνυμο ναό, πανάρχαιο θεματοφύλακα του κουνγκ φου, ήρθαν για να ζητήσουν δανεικό για ένα χρόνο τον Κωνσταντινέα για να τους διδάξει. “Ως τώρα μόνο ο Καραντάιν σε ένα τσαμπουκά σε σαλούν στη Νεμπράσκα και ο Τσακ Νόρις σε καυγά μεθυσμένων στη Γιορτή Κολοκύθας στην Οκλαχόμα τα έβαλαν με 30 και έφυγαν ατσαλάκωτοι. Ο Καραντάιν πέθανε κι ο Τσακ γέρασε, όμως ο Μάστερ Κωνσταντινέας είναι στα ντουζένια του” δήλωσε ο Σαολίν Ηγούμενος Ζάε Ζι Χονγκ».


* Από τον ορισμό της λέξεως «ντότζο» στη wikipedia: «Dojo (ελληνικά: Ντότζο, ιαπωνικά: 道場) είναι το γιαπωνέζικο όνομα κάθε χώρου στον οποίο διδάσκονται πολεμικές τέχνες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: