"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Εδώ όμως μιλάμε για συριζαίους...!



Εκτός από την αθρόα «παράτυπη μετανάστευση», την ανομία, και τη γενικευμένη ατιμωρησία, τα τρία τέσσερα τελευταία χρόνια η χώρα μας μαστίζεται και από το φαινόμενο «Παρασκευόπουλος».


Σύμφωνα με το οποίο οι περισσότεροι καταδικασμένοι κακοποιοί αφέθηκαν κι αφήνονται ελεύθεροι για να… αποσυμφορηθούν οι φυλακές.


Βέβαια, σε μια ευνομούμενη χώρα, χωρίς ιδεοληπτικούς κυβερνώντες, αν η εγκληματικότητα αυξάνονταν το λογικό θα ήταν να σφίξουν κι άλλο τα λουριά, να αυξηθεί η αστυνόμευση, και να κτισθούν νέες φυλακές.


Στα καθ’ ημάς, η έξαρση της εγκληματικότητας λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της ανεξέλεγκτης εισόδου στη χώρα του κάθε πικραμένου απ’ όπου γης, συνέπεσε και με την εκλογή της «φαντασίας στην εξουσία», της Πρώτη Φορά Αριστεράς δηλαδή... που μπορεί να ακούγεται ωραία στα αφτιά, αλλά στην πράξη μιλάμε για 10-13 συνιστώσες, η μια πιο πειραγμένη από την άλλη, με αρκετές από αυτές να αποτελούνται από ημιπαράφρονες δικαιωματιστές, ισλαμολάγνους, ακροαριστερούς αΧτιβιστές, Μαοϊκούς κ.ο.κ.


Αυτούς ψήφισε ο πάντα σοφός λαός για να τον σώσουν…


Γι’ αυτό καταντήσαμε εκεί που καταντήσαμε, και σχεδόν κάθε μέρα όταν ακούμε για κάποια ένοπλη ληστεία ή φόνο ή δεν ξέρω ‘γω τι άλλο, όπως σιδερώματα γιαγιάδων από Γεωργιανούς καλασνικοφόρους, ή βιασμούς παιδιών από Μαροκινούς με γιαταγάνια, και τύχει να συλληφθεί ο δράστης, τότε αμέσως βγαίνει στη φόρα η πληροφορία ότι ήταν ήδη καταδικασμένος για κάτι άλλο, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου που λέγαμε.


Με τον ίδιο τον Παρασκευόπουλο να βγαίνει ανερυθρίαστα κι αντί να ζητήσει συγγνώμη για το κακό που έκανε στη χώρα, να δηλώνει έμπλεος αλαζονείας ότι ο νόμος του μείωσε την εγκληματικότητα!!!


Τον είδα με τα μάτια μου και τον άκουσα με τα αφτιά μου σε κάποια τηλεοπτική συνέντευξη. Απαράδεκτος!!!


Ίσως ο συγκεκριμένος να προξένησε μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα απ’ ότι ο Δρ. Μπαρουφάκης. Θα το διαπιστώσουν οι απόγονοί μας…


Απαράδεκτος λοιπόν και επικίνδυνος, όπως ο άλλος, ο «εγκληματολόγος» Πανούσης, ο πρώιμος εκείνος συριζαίος υπουργός Προ. Πο, που μόλις ανέλαβε καθήκοντα τον μαύρο Γενάρη του ’15, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ανοίξει την Αμυγδαλέζα και τα υπόλοιπα «κολαστήρια» του Σαμαρά, αμολώντας χύμα στο κύμα χιλιάδες απελπισμένους Αφγανούς και Σομαλούς, για λόγους ανθρωπισμού.


Αγνοώντας ο κύριος καθηγητής εγκληματολογίας, ότι αν αφήσεις τέτοιους πεινασμένους ανθρώπους ανεξέλεγκτους στους δρόμους, το μόνο που θα πετύχεις είναι να αυξηθεί η εγκληματικότητα… κάτι που δεν χρειάζεται διδακτορικό στην εγκληματολογία για να το αντιληφθεί κάποιος νοήμων.


Εδώ όμως μιλάμε για συριζαίους, άρα...

 τι νοήμων και σαχλαμάρες μας τσαμπουνάς ρε συ;  Θα μπορούσε εύλογα να μου πει κάποιος, και θα είχε δίκιο.


Τέλος πάντων, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τέτοια πράγματα συμβαίνουν κι αλλού.


Π.χ. στην άκρως οργανωμένη και εν πολλοίς αστυνομοκρατούμενη (όσον αφορά στην παραβατικότητα) Αμερική, εκεί όπου αν καλέσεις το 100 αμέσως πλακώνουν 4-5 περιπολικά, κι αν ο ύποπτος κάνει πως ξύνεται αμέσως τον ξαπλώνουν στο έδαφος είτε με τέιζερ, είτε με πιστολιές.


Και εκεί όμως υπάρχουν «στρεβλώσεις» στο σύστημα, γι’ αυτό και όπως προέκυψε αυτές τις μέρες, ένας συλληφθείς αλλοδαπός, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τρεις άστεγους και τραυμάτισε άλλους τόσους στο Τέξας, όχι μόνο είχε ένα «μακρινάρι» ποινικό μητρώο, αλλά σύμφωνα με τις μεταναστευτικές αρχές, είχε ήδη απελαθεί από τις ΗΠΑ έξι (6) φορές!!!!!


Πρόκειται για τον 47χρονο επίσης άστεγο Ramon Escobar, ο οποίος σκότωνε αστέγους του Λος Άντζελες την ώρα που αυτοί κοιμόντουσαν στο δρόμο, με σκοπό να τους ληστέψει.


Παράλληλα ερευνάται και στο Χιούστον του Τέξας για την μυστηριώδη εξαφάνιση του θείου και της θείας του.


Μιλάμε δηλαδή για πραγματικό λουλούδι (στην Ελλάδα μπορεί να γίνονταν και μετακλητός σύμβουλος υπουργού, αν ήξερε από αφισοκολλήσεις, μπορεί και ευρωβουλευτής), ο οποίος απελάθηκε από τη χώρα για πρώτη φορά το μακρινό 1988, ενώ μεταξύ 1997 και 2011 απελάθηκε στην πατρίδα του το Ελ Σαλβαντόρ συνολικά έξι φορές!


Κάθε φορά έβρισκε τρόπο να επιστρέψει, και στη συνέχεια ασκούσε εφέσεις στις δικαστικές αποφάσεις, προκειμένου να παραμείνει στη χώρα και να ζει το δικό του όνειρο, κλέβοντας, ληστεύοντας και δολοφονώντας.


Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της τελευταίας υπόθεσης, ο Escobar είναι ιδιαίτερα βίαιος, ακραίως επικίνδυνος, και έχει καταδικαστεί πολλές φορές για επιθέσεις, ληστείες, και κλοπές.


Η τελευταία σύλληψή του λαθρομετανάστη δολοφόνου έγινε όταν ξυλοκόπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ μέχρι αναισθησίας έναν άστεγο την ώρα που κοιμόνταν, ο οποίος παραμένει έκτοτε σε κώμα.


Οπότε, όσο και να κατηγορούμε τους δικούς μας εδώ για πλήρη ανικανότητα και για υπερβολική «ευσπλαχνία», να θυμόμαστε ότι παρόμοιες στρεβλές καταστάσεις συμβαίνουν κι αλλού… μόνο που εκεί αποτελούν την εξαίρεση του δικού μας κανόνα


ΥΓ- Άκουγα χθες σε «χιουμοριστική» εκπομπή του ραδιοφώνου, στην Ελληνοφρένεια, εκείνον τον «χιουμορίστα» παρουσιαστή, που μέχρι πρότινος λοιδορούσε τον «φασίστα τον Αντωνάκη», πείθοντας χιλιάδες σαλεμένους ακροατές να ψηφίσουν το γελαστό παιδί, να διαβάζει με συγκίνηση «δακρύβρεχτο» μήνυμα μιας ακροάτριας, της Δήμητρας, η οποία με αφορμή τον άδικο θάνατο του Ζακ, ή Ζάκι, έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι αν μπουν στο δικό της σπίτι διαρρήκτες, θα τους υποδεχτεί με χαρά διότι μάλλον εκείνοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τα υπάρχοντά της απ’ ότι η ίδια… ή κάπως έτσι.
Να γιατί ζούμε αυτά που ζούμε. Διότι και η Δήμητρα ψηφίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: