"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Πάλι χάλι-γκάλι με τους μπαχάλοι



Διαβάζοντας τις προτάσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστούν η βία, η αυθαιρεσία και η ανομία στα πανεπιστήμια, για έναν όλως ανεξήγητο λόγο ο ημέτερος νους ανέτρεξε σε όσα διαδραματίζονται στην «ευρωπαϊκή» και «φιλελεύθερη» Γαλλία


Εκεί η Μαρίν Λεπέν θα δικαστεί επειδή, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη της χώρας της για το θέμα του ισλαμισμού, αναρτούσε σε λογαριασμό της στο twitter βίντεο και εικόνες με φρικτά εγκλήματα που διέπρατταν οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους. 


Προτού δικαστεί, όμως, θα πρέπει να περάσει από ψυχιατρική εξέταση! Αυτό απεφάνθη το πρωτοδικείο της Ναντέρ! Δηλαδή, αν κάποιος καταγγέλλει εγκλήματα που διαπράττονται από μουσουλμάνους, πιθανότατα είναι τρελός



Εμείς στην Ελλάδα, που είμαστε λογικότατοι, βάλαμε τον Παρασκευόπουλο, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης που ξαμόλησε με νόμο του χιλιάδες εγκληματίες από τις φυλακές, να αποφανθεί πώς θα αντιμετωπιστεί η βία στα πανεπιστήμια. 


Ο Παρασκευόπουλος, μεταξύ άλλων, πρότεινε για τα πανεπιστήμια «διάλογο με μπαχαλάκηδες και κάθε είδους καταληψίες, πανεπιστημιακούς και μη».

 
Η εμμονή του στον διάλογο με παραβάτες και παραβατικούς, η προσήλωσή του στην απάλυνση των συνεπειών παρανομίας δείχνουν ότι υπάρχουν πολίτες δύο... ταχυτήτων στην Ελλάδα


Από τη μια είναι οι παραβατικοί, οι οποίοι...


 θα κάνουν και το αγροτικό τους, θα αποφυλακιστούν και ενωρίτερον του προκαθορισμένου, θα πάρουν τις άδειές τους (βλ. Δημήτρης Κουφοντίνας). Επίσης, οι υπουργοί θα κάνουν και διάλογο με τους μπαχάλους που ρημάζουν τα πανεπιστήμια, ενώ οι φορολογούμενοι θα πληρώνουν τα κερατιάτικα για να έχει κάθε «αγωνιστής» την κατάληψή του!

 
Ομως αυτοί που πάνε να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα γίνουν δεκτοί για κανέναν διάλογο. Θα φάνε δυναμικότατο, ξιδάτο, κρατικό μπερντάχι, θα εισπνεύσουν ληγμένα και μη χημικά και θα καθυβριστούν μέχρι έβδομης γενεάς από τα κυβερνητικά παπαγαλάκια ως «φασίστες, ακροδεξιοί, αναχρονιστές, επικίνδυνοι ρωσόφιλοι, πράκτορες της Καγκεμπέ, όργανα της Μόσχας, νεοναζί κ.λπ.».

 
«Τρελοί και μπάχαλοι» για τα νεοταξικά καθεστώτα είναι οι χριστιανοί και οι πατριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: