"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Putin προς Κοτζιά: «Μην ακούω για ανθρώπινα δικαιώματα και άλλες αηδίες»! - Τον κάλεσε να επισκεφθεί τη Ρωσία, και να πάνε για κυνήγι γυμνόστηθοι !!!

Στη συνομιλία που είχε ο Ρώσος Πρόεδρος με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, μέσω skype, στις Βρυξέλλες, διεμήνυσε πως αν η χώρα μας θέλει την προστασία του, θα πρέπει να εφαρμόσει τους δικούς του κανόνες διακυβέρνησης, όπως όλες οι αποικίες του


Ανοίγοντας τη συζήτηση, ο Βλάντιμιρ Πούτιν, έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Κοτζιά για το περίφημο tweet του με τις «ύαινες που γαυγίζουν», και χαριτολογώντας πρόσθεσε ότι και οι ρωσικές αρκούδες μπορούν να γαυγίσουν αρκεί να τις διατάξει εκείνος!



Στη συνέχεια, ο ρώσος πρόεδρος άλλαξε τελείως ύφος και έθεσε μερικούς απλούς όρους – σαν προγραμματική συμφωνία – για την ένταξη στη Ρωσική Αυτοκρατορία.



Σε αυστηρό και ηγετικό τόνο, ο Βλάντιμιρ Πούτιν, υπενθύμισε ότι δεν ανέχεται πρωτοβουλίες και αυτοσχεδιασμούς από τις χώρες που έχει υπο την κηδεμονία του.
 


«Αν επιθυμείτε για ένα γελοίο και ασήμαντο θέμα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, να χαλάσουμε την υπέροχη σχέση που πάει να δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία, τότε μη με υπολογίζετε», είπε χαρακτηριστικά.



Συγκεκριμένα, ο Βλάντιμιρ Πούτιν ζητάει: 

α) Ένα μικρό σχήμα διοίκησης με επικεφαλής τον ίδιο, τον Σεραφείμ Πειραιώς και ντόπιους ολιγάρχες στους οποίους θα έχουν παραχωρηθεί οι μεγάλες κρατικές εταιρίες, 


β) «Ατυχήματα στους πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους που τον αμφισβητούν 


γ) Μεταφορά της Ζώνης της Παναγίας, από το Άγιο Όρος στο Πατριαρχείο Μόσχας και μόνιμη φύλαξή της εκεί και 


δ) Φυλάκιση μειονοτήτων – και ιδιαίτερα των ομοφυλόφιλων – την ύπαρξη των οποίων ως γνωστόν, έχει κηρύξει παράνομη.



Ο Ρώσος Πρόεδρος, εμφανίστηκε μάλιστα ιδιαίτερα ανήσυχος ώς προς την παραχώρηση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών δεύτερης γενιάς. Ζήτησε μάλιστα από τον κ. Κοτζιά, να τον διαβεβαιώσει, ότι τα gay παιδιά θα εξαιρεθούν.

Τέλος, κάλεσε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, μόλις επισκεφθεί τη Ρωσία, να πάνε για κυνήγι γυμνόστηθοι, αφού κάτι τέτοια είναι που ενισχύουν την εικόνα του στιβαρού ηγεμόνα και κάνει τους υπηκόους του να υποτάσσονται ερεθισμένοι, από τη δύναμη που αποπνέει η εικόνα.

 
 
Πηγή: Δημοσθένης Λιακόπουλος – Νέος ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: