"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Και νέες «κατά λάθος» διαρροές video, με τη σέξι πλευρά του Σαμαρά από τη Ν.Δ.

Το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ., ενθουσιασμένο από την ανταπόκριση του «αμοντάριστου» διαφημιστικού, που δείχνει τον Αντώνη Σαμαρά να λέει ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ, αποφάσισε να τονίσει με νέα σποτ, το προφίλ του «γατούλη του σεξ»



Φαίνεται ότι το πείραμα πέτυχε! Η αντίδραση του κοινού στην εικόνα ενός «ορμονικού ηφαιστείου», που μιλάει σαν μοντέλο σε lifestyle περιοδικό των 90’s, ήταν τέτοια που οδήγησε τους υπεύθυνους της προεκλογικής εκστρατείας του Αντώνη Σαμαρά να αναπροσαρμόσουν τη στρατηγική τους.


Έτσι, μέσα στις επόμενες μέρες, πρόκειται να κυκλοφορήσουν αμοντάριστα video, όπου ο Αντώνης Σαμαράς, ανάμεσα στις ατάκες περί επιχειρηματικότητας και ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, θα δίνει συμβουλές για το πώς βρίσκει κανείς το σημείο G, για αποτελεσματικές ατάκες πεσίματος και για το πώς χορεύεις μπλουζ κολλητά, για να καταφέρνεις να τρίβεσαι επάνω στην ντάμα σου.


Επίσης, υπάρχει η σκέψη, ο Αντώνης Σαμαράς, να σταματήσει να φοράει αυστηρά κοστούμια και να υιοθετήσει κάτι πιο άνετο, όπως π.χ. μια ανοιχτή ρόμπα, ενώ στα αμοντάριστα πλάνα, θα τρίβεται σε φλοκάτες και κουφώματα λέγοντας φράσεις όπως «είμαι ο ερεθισμένος διαβολάκος σου» και «Let’s shag babyyyy», στα πρότυπα του Austin Powers.


Αφού μάλιστα η εικόνα του «ένκαυλου τζίτζη», φαίνεται ότι συγκινεί περισσότερο το κοινό, θα ανασκευαστούν και παλιότερες διαφημίσεις. Π.χ. στη συνέχεια της διαφήμισης με τον Νικόλα που παίζει ποδόσφαιρο, ο Αντώνης Σαμαράς θα τον παίρνει να πάνε μπουρδελότσαρκα. Ενώ στη διαφήμιση όπου ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει με την οικογένεια στην κουζίνα, ο πατέρας θα του κάνει μανούρα, γιατί τον πιάνει να κάνει νοήματα στη γυναίκα του και να της χαϊδεύει το πόδι κάτω από το τραπέζι!


Τέλος, αντί για δηλώσεις του τύπου «φεύγω γιατί με περιμένει πολλή δουλειά στο γραφείο» (που τον κάνουν να μοιάζει εξωγήινος στα μάτια των αργόμισθων ψηφοφόρων του), ο πρωθυπουργός θα αρχίσει να λέει ατάκες όπως «φεύγω για να πάω να ρίξω ένα γρήγορο στο γραφείο», που αποδεδειγμένα τον ανεβάζουν στα μάτια τους.


Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, ότι έκανε κακό επικοινωνιακά η ταύτιση του Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, θεωρώντας ότι δεν πρέπει να αφήσουν τον αντίπαλο να εκμεταλλεύεται χωρίς αντίπαλο το πρότυπο του ηλικιωμένου μπερμπάντη. Γι΄ αυτό, στα σχέδια βρίσκεται και μια σκηνή όπου κατά την αποβίβαση από το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, ύστερα από κάποια ομιλία, ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει νεύμα στην αεροσυνοδό να κατέβει μαζί του.


Εννοείται, φυσικά, ότι στα πλαίσια της «υπογάστριας προσέγγισης των ψηφοφόρων», ο πρωθυπουργός σκοπεύει να γυρίσει και μια διαρροή video από dark room, ώστε να συγκινήσει και το gay κοινό. Μάλιστα υπάρχει η σκέψη: 

Nα τον δείχνουν να τοποθετεί εκεί «εικόνες που δεν θα κατέβουν», αφού όλη αυτή η σεξουαλική υπερδαστηριότητα, δεν πρέπει να προκαλέσει προβλήματα στους θρήσκους οπαδούς της Ν.Δ.


Όπως και να ‘χει, στο επικοινωνιακό επιτελείο ο ενθουσιασμός είναι τόσο μεγάλος, που όλοι φαίνονται πρόθυμοι να παραβλέψουν το γεγονός ότι όλες αυτές οι αμοντάριστες διαρροές, μπορεί να οδηγήσουν κάποιους στο συμπέρασμα ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι τόσο άχρηστοι, που ούτε ένα σωστό video δεν μπορούν να φτιάξουν.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: