"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: H κόρη του μαρξιστη Γιαννη Μηλιού προλαβαίνει τα νταούλια και τους ζουρνάδες του ΣΥΡΙΖΑ και λίγο πριν την έλευση του κομμουνισμού , ΒΑΡΑΕΙ ΦΙΝΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΣΤΟ Gstaad Palace της Ελβετίας παρέα με Ελληνες εφοπλιστές και τον Ηλία Ψινάκη !!!

Πολιτικό θρίλερ  εξαιτίας ενός tweet του Γιώργου Μουρούτη.



O δαιμόνιος σύμβουλος του πρωθυπουργού κάρφωσε ανάρτηση της κόρης του Γιάννη Μηλιού, η οποία εμφανίζεται να περνάει τις γιορτές της στο Gstaad Palace, στους ρυθμούς του "Θα σου παίξω φίνο μπαγλαμά" παρέα με Ελληνες εφοπλιστές (το αίμα του λαού κυλάει στις φλέβες των ταλαίπωρων Ελλήνων εφοπλιστών) και τον Ηλία Ψινάκη.



Πάνω στον ενθουσιασμό της η νεαρή δικηγόρος δημοσιοποίησε τις διακοπές της στο πολυτελές ελβετικό θέρετρο-κατ΄ εξοχήν άνδρο της Γιάννας Αγγελοπούλου, προς τιμήν τής οποίας και η ονοματοδοσία της σχετικής οδού.



Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν εάν επρόκειτο για κάποιο νέο χτύπημα της μονταζιέρας του Μαξίμου.

Ή για διακοπές περασμένων ετών της Ελιάνας.


Η παρουσία όμως στο ίδιο ξενοδοχείο του δημάρχου Μαραθώνος Ηλία Ψινάκη, o οποίος ξόδεψε εδώ τις άγιες μέρες των διακοπών του και φρόντισε να μάς ενημερώσει σχετικά διά μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τείνει να αποκλείσει την περίπτωση μοντάζ.



Φυσικά αξίζει να σημειώσουμε ότι η κόρη του Μηλιού κάνει την δική της καριέρα ως δικηγόρος στην νομική εταιρία Norton Rose:



Η Ελιάνα Μηλιού αποφοίτησε πριν από λίγα χρόνια από τη φημισμένη νομική σχολή του King’s College στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ, επιστρέφοντας στην Αθήνα, εντάχθηκε στο προσωπικό της Norton Rose, αναλαμβάνοντας σημαντικές αποστολές, τις οποίες έφερε εις πέρας με επιτυχία. Χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ άλλων το 2009 συμμετείχε στη δικηγορική ομάδα που ανέλαβε για λογαριασμό της Energy Star Group PLC -θυγατρική της κρατικής εταιρείας της Μαλαισίας PETRONAS- την εξαγορά της Marathon Oil Ireland Ltd, ιρλανδική θυγατρική της Marathon Oil Corporation.


Η συμφωνία, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφορούσε την εξαγορά τριών ιρλανδικών κοιτασμάτων φυσικού αερίου και τη δημιουργία αποθήκης φυσικού αερίου χωρητικότητας επτά δισεκατομμυρίων κυβικών ποδών. Παράλληλα, η όμορφη πολιτική γόνος συμμετείχε στη δικηγορική ομάδα της Norton Rose που παρείχε συμβουλές σε τρεις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες για τη σύναψη δανείων ύψους 275 εκατομμυρίων από την China Exim Bank και την Τράπεζα Ανάπτυξης της Κίνας (CDB) με σκοπό την κατασκευή νέων πλοίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: