Ακόμη κι αν δεν θέλουν να χάσουν, σίγουρα έχουν σχέδιο ΜΗ αυτοδυναμίας που θα τούς επιτρέψει να κάνουν θεαματική κωλοτούμπα από το πρόγραμμά τους.


Θέλουν κάποιον ή κάποιους στην συγκυβέρνηση οι οποίοι θα τούς δώσουν το άλλοθι να κάνουν κωλοτούμπα χωρίς να υποστούν την πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ.


Γιατί αυτό θα συμβεί εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει τίποτε από όσα αντιμνημονιακά υποσχέθηκε.


Κανείς από τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έως τώρα είναι από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της πολιτικής ζωής-και μάλιστα δίχως κυβερνητικές ευθύνες- δεν μπορεί να φαντασθεί τον εαυτό του κυνηγημένο από το λυσσασμένο πλήθος-σε περίπτωση που κάνουν την κωλοτούμπα και υπογράψουν νέο μνημόνιο.


Η θέση στην αντιπολίτευση είναι βολική. 


Δραγασάκης> «Οι πληρωμές του Ιουλίου και του Αυγούστου θα γίνουν με τις τελευταίες δόσεις του προγράμματος διάσωσης. Μας δανείζουν για να τους αποπληρώνουμε. Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο και δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία, δεν θα είμαστε σε θέση να τους πληρώσουμε»


Λίγο πριν ο Τόλιος κάλεσε τους πολίτες να μην πληρώσοων τον ΕΝΦΙΑ, ενώ ο Τσίπρας από τη Ρόδο φώναζε

-Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...


Με μια πεζοδρομιακή αργκώ που θα καταντήσει σποτάκι για την Ελληνοφρένεια σε περίπτωση που η Μέρκελ και ο Σόιμπλε τον αναγκάσουν να καταπιεί το πρόγραμμά του σε παγκόσμια τηλεοπτική θέα.


Το τύπωμα των νομισμάτων της Ραχήλ, ήταν η πιο ανώδυνη ατάκα. Κακώς την πέσαμε στην Ραχήλ. Δεν έχει ουδεμία σχέση με το κακό που προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η εμμονή στην υπερφορολόγηση, για παράδειγμα.


Θα αποτελειώσουμε δηλαδή τους όποιους μικρομεσαίους έχουν απομείνει για να ταίσουμε τους κρατικοδίαιτους κηφήνες που διόρισαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και όσους σκοπεύει να διορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινώντας από το κηφηναριό της ΕΡΤ των Καλφαγιάννηδων.


Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ίδιοι. Αλλά μια δουλειά που στον ιδιωτικό τομέα την φέρει ένας σε πέρας, στην ΕΡΤ χρειάζονται τουλάχιστο πέντε. Ούτε κάρτα δεν χτυπούσαν πριν κλείσει το κωλοχανείο. Το πάρκινγκ ήταν πάντα μισοάδειο. Κάποιοι είχαν ξεχάσει να εργάζονται και είχαν 2η και 3η δουλειά στα ιδιωτικά ΜΜΕ.


Ολοι έχουμε γνωρίσει ένα σκασμό κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους της ΕΡΤ την εποχή που ο μαλάκας λαός χόρευε σαν αρκούδι σε εκπομπή-στην υγειά μας-του Παπαδόπουλου χωρίς να σκεφθεί πώς όλο αυτό το κηφηναριό το πλήρωνε ο ίδιος.


Οπως και τους συνδικαλισταράδες της ΔΕΗ και των υπολοίπων δημοσίων οργανισμών που καμιά κουφάλα υπουργός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν τόλμησε να τους ακουμπήσει.


Και έρχονται κι αυτοί εδώ του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσουν το ίδιο βιολί.


Γνωρίζουν προφανώς πως ο μόνος τρόπος να ταίσουν τους κηφήνες του δημοσίου-η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- είναι να κάνει εμπόριο ηρωίνης με σαπιοκάραβα.


Μόνο έτσι θα βγάζει μαύρο χρήμα- που θα ξεπλένει στη συνέχεια- για να πληρώνει το χυδαίο κράτος.


Οι συνήθεις φορολογούμενοι που εξακολουθούν να έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα θα μετράνε τα κόκκαλά τους στο πεζοδρόμιο.


Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, για να βγει το πρόγραμμα που έχει ή θα πρέπει να βρει άλλοθι κωλοτούμπας ρίχνοντας την ευθύνη στο κόμμα ή στα κόμματα που θα είναι μαζί του στη κυβέρνηση ή θα πρέπει να πουλάει ηρωίνη

 Αλλη λύση δεν έχει....Γι αυτό και τα στελέχη του κάνουν και λένε ότι μαλακία βρίσκουν πρόχειρη για να πριονίσουν την υπεροχή τους από τη ΝΔ...