"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ο Βαρουφάκης ξέχασε να διαψεύσει την ιστοσελίδα του !!! - Μια επισκεψούλα (πριν την "διαψεύσει") θα σας πείσει!!!

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟΥ

Σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα La Tribune ο φίλος του Γιωργάκη και απόμαχος πασόκος κ. Βαρουφάκης είπε ότι σε περίπτωση που δεν τα βρει η Ελλάδα με την τρόικα... «Τότε το λέω ξεκάθαρα: ο θάνατος είναι προτιμότερος. Το αληθινό έλλειμμα της Ελλάδας δεν είναι χρηματικό, αλλά έλλειμμα αξιοπρέπειας. Εξαιτίας της έλλειψης αξιοπρέπειας δεχτήκαμε ανόητα μέτρα γεγονός που οδήγησε σ' έναν φαύλο κύκλο αναξιοπρέπειας που με τη σειρά της καλλιέργησε τον φόβο και την δυσαρέσκεια. Αυτά όλα δεν είναι καλά στοιχεία. Πρέπει να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια μας, να ξαναβρούμε αυτό το πνεύμα που την 28η Οκτωβρίου του 1940 μας έκανε να πούμε 'όχι' στον Μουσολίνι. Ούτε τότε είχαμε τα μέσα να αρνηθούμε, αλλά το κάναμε. Πρέπει να ξαναβρούμε το πνεύμα της 28ης Οκτωβρίου».
 
Τώρα, επειδή του κρέμασαν κουδούνια αρνείται ότι ήταν ακριβώς έτσι η διατύπωσή του. 

Κι όμως, έτσι ήταν. 

Την πάτησε διότι ξέχασε όμως μια σημαντική λεπτομέρεια. Στην ιστοσελίδα... http://yanisvaroufakis.eu/2015/01/21/la-grece-peut-forcer-leurope-a-changer-la-tribune/ έχει αναρτήσει το σύνολο της συνέντευξή του. 

Κάντε μια επισκεψούλα να δείτε  τι λέει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: