"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: "Θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ!!!" (Εκτός από τα λουριά μας που τα έχουμε κόψει ήδη!) - ΣΥΡΙΖΑ και Ραχηλ Μακρή ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ!!!

 

Tο τερμάτισε η Ραχήλ προκαλώντας ρίγη ηδονής και έξαψης στη λαοθάλασσα του ΣΥΡΙΖΑ

 Η Ραχήλ είπε πως είναι έτοιμη να κόψει ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδας-μέχρι 100 δις. 

Μάλιστα τα τάγματα των τζιχαντιστριών του ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη έτοιμες να μπουκάρουν στην Τράπεζα Ελλάδας για να κόψουν ευρώ αφού πρώτα αιχμαλωτίσουν τον Γιάννη Στουρνάρα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού υπάρχει και plan B στο συγκεκριμένο καυτό project της Ραχήλ. 

 Θα μας βοηθήσει η ρουμάνικη μαφία, σε συνεργασία με την αλβανική, να τυπώσουμε πλαστά ευρώ. Ετσι θα γίνουμε όλοι οι Ελληνες ξανά χλιδάμπουρες. 

 Τα πλαστά ευρώ είναι η λύση για το χρέος της Κολομβίας των Βαλκανίων

Στο μουνί μας όλα τα υπόλοιπα, δεν πα να χτυπιέται η Μέρκελ. Εμείς βρήκαμε τη λύση. 

 Η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως:  
Eάν χρειαστεί "Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ".

Σε τηλεοπτική της παρέμβαση στον σταθμό flash Κοζάνης, συμμετέχοντας σε πάνελ, η κ. Μακρή απέκλεισε το ενδεχόμενο να σταματήσει η ΕΚΤ τη χρηματοδότηση της χώρας, τονίζοντας πως "δεν προβλέπεται". Παρά ταύτα, όπως είπε, εάν χρειαστεί "Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ ευρώ».  

Στην ερώτηση εάν αυτή είναι η θέση του κόμματος, η κ. Ραχήλ απάντησε: "Εαν χρειαστεί αυτό θα κάνουμε. προβλέπεται από τη συνθήκη της ευρωζώνης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: