"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΟΥΡΚΙΑ: Απίστευτο ξύλο στην βουλή των πασάδων και πάλι - Η Ολομέλεια της Βουλής μετετράπη σε ρινγκ για ακόμα μια φορά

Για ακόμα μια φορά διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους στην Τουρκική Βουλή. Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής Ολομέλειας βουλευτές του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν και του εθνικιστικού ΜΗΡ πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές. 

To θέμα που άναψε τα αίματα ήταν η σύσταση επιτροπής για να ερευνήσεις τις πράξεις της οργάνωσης ΙΚΙΛ που δρα το τελευταίο καιρό στο Ιράκ και η οποία είχε απαγάγει δεκάδες τούρκους πολίτες στην αρχή των επιχειρήσεών της στη Μοσούλη. 

Οι ξυλοδαρμοί ξεκίνησαν όταν ένας βουλευτής του ΜΗΡ κατηγόρησε τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ότι συμπεριλαμβάνουν ψήφους από απόντες βουλευτές. Ένας άλλος βουλευτής του ΜΗΡ που ενεπλάκη στις "μάχες" χαρακτήρισε τους αντίπαλους βουλευτές "σκυλιά". "

Δεν μπορούν να έρθουν ούτε 5 απέναντι απέναντι σε ένα άτομο. 60 άνθρωποι μου επιτέθηκαν ταυτόχρονα, αλλά πήραν την απάντησή τους", έγραψε στο twitter.

LIFO.GR
Για ακόμα μια φορά διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους στην Τουρκική Βουλή. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής Ολομέλειας βουλευτές του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν και του εθνικιστικού ΜΗΡ πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές. Magnify Image To θέμα που άναψε τα αίματα ήταν η σύσταση επιτροπής για να ερευνήσεις τις πράξεις της οργάνωσης ΙΚΙΛ που δρα το τελευταίο καιρό στο Ιράκ και η οποία είχε απαγάγει δεκάδες τούρκους πολίτες στην αρχή των επιχειρήσεών της στη Μοσούλη. Magnify Image Οι ξυλοδαρμοί ξεκίνησαν όταν ένας βουλευτής του ΜΗΡ κατηγόρησε τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ότι συμπεριλαμβάνουν ψήφους από απόντες βουλευτές. Ένας άλλος βουλευτής του ΜΗΡ που ενεπλάκη στις "μάχες" χαρακτήρισε τους αντίπαλους βουλευτές "σκυλιά". "Δεν μπορούν να έρθουν ούτε 5 απέναντι απέναντι σε ένα άτομο. 60 άνθρωποι μου επιτέθηκαν ταυτόχρονα, αλλά πήραν την απάντησή τους", έγραψε στο twitter. Magnify Image Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: