"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ: Σελέμπριτις-αστροπελέκια «θρήνησαν» τον Ρόμπι αντί του Ρόμπιν Γουίλιαμς


Κι ενώ η είδηση για τον αναπάντεχο χαμό του σπουδαίου κωμικού, Ρόμπιν Γουίλιαμς, κάνει το γύρο του κόσμου, κάποιοι εκ των χρηστών στο Twitter μάλλον κάτι κατάλαβαν λάθος...

Σπεύδοντας στους υπολογιστές και τα smartphone τους προτού τσεκάρουν την είδηση, μίλησαν για το «σοκ» από το θάνατο του βρετανού τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς, πρώην μέλος του συγκροτήματος Take That.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που παρανόησαν και απέτισαν φόρο τιμής του τύπου: «Σ' αγαπούσα πολύ στους Take That και το Angels ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι» ή «Δεν μπορώ να πιστέψε ότι ο #RobbieWilliams "έφυγε". Μιλούσε στην καρδιά και την ψυχή μας, θα τον θυμόμαστε με αγάπη».

Εκτός αυτού, βέβαια, η παρανοήσεις για το ποιος τελικά εκ των Ρόμπι και Ρόμπιν Γουίλιαμς, δεν σταμάτησε μόνο στο hastag #RobbieWilliams, που αναφέρεται στον τραγουδιστή. Ακόμη και στα αντίστοιχα που δημιουργήθηκαν για τον ηθοποιό, κάποιοι συνέχισαν και σ αυτά να θρηνούν τον Ρόμπι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάρις Χίλτον, η οποία έγραψε: «Ενας από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχω ακούσει ποτέ... I just wanna feel <3 br="" robbie="" williams="">
Ενας ακόμη που την «πάτησε» ήταν και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, ο οποιος με τη σειρά του τουίταρε:  
«Είμαι συγκλονισμένος από το θάνατο του Ρόμπι Γουίλιαμς. Πάντα μου άρεσαν τα τραγούδια του».

Τα hashtags #RobinWilliams και #RIPRobinWilliams, που φυσικά αναφέρονται στο θάνατο του ηθοποιού έγιναν γρήγορα trends από τους σινεφίλ που προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε φύγει από τη ζωή.

Αλλά και το αντίστοιχο #RobbieWilliams κέρδισε κι αυτό την επισκεψιμότητά του, χάριν στους μπερδεμένους....
 

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: