"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Αυθάδεια νεόπλουτων τσαρλατάνων και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ

Σύντομο σχόλιο απο τον ΑΓΡΥΠΝΟ ΦΡΟΥΡΟ

Ακούει στο όνομα ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ είναι μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ και ένας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του ΝΒΑ.

Αν η ηλιθιότητά του και η αυθάδειά του είναι χαρακτηριστικά που κουβαλάει εκ γενετής, ή αν τα απέκτησε στην συνέχεια θολωμένος απ το χρήμα και ζαλισμένος απ τον αέρα που τον βαρά κατακούτελα κάθε φορά που καβαλάει το καλάμι του δεν το γνωρίζω

Αυτό που γνωρίζω και που το αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία είναι το γεγονός οτι με θρασύ και προκλητικό τρόπο επιχείρησε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ (απαγορεύεται βλέπετε να στεναχωρήσουμε τους "καβαλημένους" αστέρες του ΝΒΑ, οπότε ανεχόμαστε όλα τους τα καμώματα)  να δοκιμάσει την πειθαρχία του ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟΥ που εκτελούσε υπηρεσία την ώρα εκείνη στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη

Κάποιοι μίλησαν για "ελαφρυντικό" ηλικίας μιας και ο καβαλημένος νεόπλουτος τσαρλατάνος είναι μόνο 22 ετών οπότε θεώρησαν πως μπορεί να γράφει στα παλαιότερα των "χρυσών" παπουτσιών του τους Ελληνικούς εθνικούς και ιστορικούς συμβολισμούς

Συνομηλικός του όμως είναι και ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΥΖΩΝΑΣ που με το αγέροχο βλέμμα του έστειλε στο διάολο την αλαζονία του ακριβοπληρωμένου γελοίου ΑΡΧΙ-ΜΑΛΑΚΑ

Ενα μεγάλο μπράβο στα παλληκάρια της Προεδρικής Φρουράς... 

ΥΓ Του έτερου αρχι-μαλάκα που κωλοτρίβεται στο όπλο του   Ευζωνα του χρειάζεται μια ξιφολόγχη στο κωλαράκι ή είναι η ιδέα μου???


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

Ανώνυμος είπε...

1. akiro to sxolio tu anonimu!!
2. Frure xalarwse ligo oloi oi turistes (gia na min pw oloi mas) exxume mia periergeia na dume apo koda tus euzwnes. ute kavalimenos ute alles ipervoles xreiazodai dithen ellines=leventopaida k amerikanoi=zalismenoi apo to xrima ilithioi ktl.
Xalarwste ligo!! apla olo to thema einai oti h frura tu euzonou dn eprepe na ton afisei na plisiasei....

Ανώνυμος είπε...

Να πάει φυλακή ο αγράμματος ο αξιωματικός υπηρεσίας που δεν απομάκρυνε τους πίθηκους ως όφειλε από τους εύζωνες. Δόξα και τιμή στους εύζωνές μας!

Τσακ είπε...

Να παει να γαμηθει ο νεγρος ο παλιαραπας ο πισωγλεντης!!!!!!!
Γαμω την πατριδα του γαμω!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΟ 106 ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΒΡΩΜΟΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΓΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη...
1. Γράφε στα Ελληνικά. Ακόμα και στα greeklish είσαι ανορθόγραφος.
2. Ποιός είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις την λεβεντιά των παιδιών αυτών? Η συμπεριφορά των πιτσιρικάδων αυτών (σ.σ. αμαρικάνων)μας δίνει το δικαίωμα να τους χαρακτηρίζουμε ηλίθιους, καβαλημένους, ζαλισμένους.
3. Ζητάς από τον φρουρό, αν κατάλαβα καλά από τα αγράμματα greklish σου, να χαλαρώσει? Είναι δυνατόν να ζητάς τέτοιο πράγμα? Δεν βρίσκεται εκεί για να πίνει καφέ, απροσάρμοστε βυσματία. Υπάρχει λόγος που στέκεται όρθιος τόσες ώρες.
4. Όπως είπες κι μείς είμαστε περίεργοι να πλησιάσουμε τους φρουρούς, αλλά σεβόμαστε κάποια δεδομένα και θα συνεχίσουμε να τα σεβόμαστε αλλά και να τα υπερασπιζόμαστε.
5. Την πλήρη ευθύνη των πεπραγμένων φέρει ο "αξιωματικός" φρουράς, για τον οποίο η ποινή πρέπει να είναι βαρύτατη.
Λεβέντες τα παιδιά που φρουρούν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, λεβέντες όλα τα παιδιά που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάνεις πλην των βυσμάτων που εκμεταλλέυονται τους συναδέλφους τους.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΘ ΚΕΩΙΝ ΔΘΡΑΝΤ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ!!ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΡΟΥΡΑΣΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΞΗ??Ε?/ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΒΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ..ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ