"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Καμμενογεωργαλομουρούτηδες!

Ο γλωσσοδέτης του τίτλου αποδίδει -εν μέρει- την αντιπαράθεση (κοινώς: ξεκατίνιασμα) που ξέσπασε ανάμεσα στον Π. Καμμένο και τον (στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά) Γ. Μουρούτη με... αφανή πρωταγωνιστή τον χουντικό Γεωργαλά! 

Oλα αυτά στο πλαίσιο της άγριας κόντρας ΝΔ - Ανεξάρτητων Ελλήνων με έπαθλο -τι άλλο;- τις ψήφους των δυσαρεστημένων δεξιών...

Η ιστορία ξεκίνησε, όταν έγινε γνωστό ότι ο χουντικός Γ. Γεωργαλάς έστειλε εξώδικο στον Π. Καμμένο ζητώντας να του καταβάλει 14.000 ευρώ για ένα βιβλίο για την τρομοκρατία και μια μελέτη για την κρίση, που έγραψε για λογαριασμό του νυν προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όταν ήταν, λέει, επικοινωνιακός του σύμβουλος! 

Ο Π. Καμμένος απάντησε -μέσω Twitter- ότι έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Γεωργαλά και σχολίασε ότι «σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία 2 ετών». 

 «Σφήνα» στην κόντρα Καμμένου - Γεωργαλά μπήκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Μουρούτης, ο οποίος έχει ανοίξει εδώ και καιρό μέτωπο με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Eγραψε ο Γ. Μουρούτης στο Facebook: «»Ο θεωρητικός της χούντας έγραψε το πρόγραμμα των Καμμένων; Τουλάχιστον, ας τον πληρώνατε για την εξυπηρέτηση που σας έκανε!». 

Ο Καμμένος ανταπάντησε στο ίδιο ύφος - και κάπως έτσι αναμένεται να συνεχιστεί το ξεκατίνιασμα μέχρι τις εκλογές. Αλίμονο... 

Στο θέμα που έχει προκύψει με τη συνεργασία Καμμένου - Γεωργαλά παρενέβη χθες και ο Γ. Καρατζαφέρης: «Αλίμονο αν το 2012 πολιτικός αρχηγός έχει σύμβουλο τον συγκεκριμένο κύριο», παρατήρησε και πρόσθεσε ότι θα πρέπει ο Π. Καμμένος να διαψεύσει τον Γεωργαλά, γιατί αλλιώς είναι εκτεθειμένος... 

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: