"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑΡΑΔΙΚΟ: H νεκρανάσταση του "ωραίου Μπρουμέλ"! - Ο άνδρας στον οποίο θέλουν να μοιάσουν όλοι οι Συριζαίοι και όλοι οι Πασόκοι



O “ετοιμοθάνατος” Ακης ξαφνικά αναστήθηκε και η επικοινωνιακή βιομηχανία πλυσίματος άρχισε να δουλεύει στο φουλ. Ο ίδιος ως ο ακαταμάχητος ωραίος Μπρουμέλ συναντά τον παλιό καλό του ευατό. Στην υγειά των κορόιδων. Στο κάτω κάτω ο Ακης έχει κάπου παρκαρισμένο τον τρόπο του και οι πρόθυμοι να βοηθήσουν στον εξωραισμό του προφίλ του είναι ουκ έστιν αριθμός. 


Ο Τσοχατζόπουλος εγκατέλειψε τα Νοσοκομεία και όπως όλα δείχνουν θ΄αρχίσει να περιφέρεται στα αγαπημένα του τηλεοπτικά στούντιο που τόσο του έλειψαν. Στο κάτω κάτω είναι τόσο δημοφιλής εκεί έξω. Αντρας πρότυπο. Ολοι οι Συριζαίοι και όλοι οι Πασόκοι θέλουν να του μοιάσουν.
 
«Δεν έβαλα το δάχτυλο στο μέλι» διατείνεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ, που θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη, στις 23:45.


Ο προσφάτως αποφυλακισθείς για λόγους υγείας, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, επιμένει στα περί πολιτικής δίωξής του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για «υπονόμευση» και «βρώμικο πόλεμο» εις βάρος του.


Όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί του πολυτελούς βίου του, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει στη συνέντευξή του ότι βασίστηκαν όλα σε ψεύδη. «Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα» λέει χαρακτηριστικά στον Αντώνη Σρόιτερ.


Όπως επίσης προκύπτει από το απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κρύβει ότι, σήμερα, θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ:  
«Έγινε μια προσπάθεια… Την εκτιμώ. Την στιγμή αυτή, είναι το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις […] Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα» απαντά στον δημοσιογράφο, όταν εκείνος παρατηρεί πώς είναι σημαντικό ότι ο Τσοχατζόπουλος ίσως ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι, τι να ψήφιζα; Μα, υπάρχει τίποτε άλλο. Τι να ψηφίσεις δηλαδή, δεν κατάλαβα» λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: