"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΛΗΚΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΟΒΙΕΤΙΣΤΑΝ: Φόρος Φενεού και Πηγάδας Μελιγαλά

Στη φωτογραφία βλέπουμε άποψη από τις υπερλούξ εγκαταστάσεις του ΚΚΕ.  Μαντέψτε ποιος πληρώνει το μάρμαρο...




Ειδησάρες! Να τις μαθαίνεις και να φτιάχνεις κεφάλι, σαν να έχεις πιει μια νταμιτζάνα βότκα. Στην «κυριακάτικη δημοκρατία» διαβάσαμε τα εξής: «Μετά την επιχορήγηση ύψους 25.000 ευρώ στην Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας (ΕΜΙΑΝ) τον περασμένο Δεκέμβριο η Βουλή... επανήλθε και με απόφαση που υπογράφει ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης επιχορηγεί με το ποσό των 10.000 ευρώ το Σπίτι του Αγωνιστή».

 
Ποιος να είναι αυτός ο αγωνιστής άραγε; 


Παρακάτω το αίνιγμα λύνεται: «Με βάση την απόφαση ίδρυσης και τον κανονισμό λειτουργίας του, το ίδρυμα "παρέχει σε ηλικιωμένους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης - ΔΣΕ, του αντιφασιστικού, δημοκρατικού αγώνα του ελληνικού λαού, καθώς και των αγωνιστών του λαϊκού κινήματος γενικότερα, φροντίδα, φιλοξενία"».

 
Κοντολογίς, οι Ελληνες και αυτοί που έχασαν συγγενείς στους Φενεούς, στις Πηγάδες του Μελιγαλά και στις Ούλεν θα πληρώνουν μέσω της σοβιετικής φορολογίας τους τον οβολό τους για το «Σπίτι του Αγωνιστή», όπου μπορούν να μένουν αυτουργοί ή συνεργοί των ανοσιουργημάτων που διέπραξε η παραθρησκευτική (άνευ θεού) σέκτα του ΚΚΕ.

 
Για να μην προκαλείται η μνήμη των θυμάτων εκείνων που σήκωσαν όπλα κατά της Ελλάδος και έσφαζαν τους Ελληνες, όπως έκαναν οι Νεότουρκοι το '22, ας θεσπιστεί το ανταρτόσημο:  


Οποιος επιθυμεί να πληρώνει για τους Ελασίτες, τους ΟΠΛΑτζήδες, τους ΔΣίτες και τους λοιπούς συντρόφους τους ας το δηλώνει στη φορολογική του δήλωση. 


Ας μην υποχρεούνται όσοι έσωσαν την Ελλάδα από τον ολοκληρωτισμό να πληρώνουν τους προαναφερθέντες


Πληρώνουμε τους Γερμανούς, να πληρώνουμε και...
 την ΕΣΣΔ μετά τη διάλυσή της πάει πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: