"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑΡΑΔΙΚΟ: Στο νεοκλασικό του Άκη στην Αρεοπαγίτου μεταφέρονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ «Το κτίριο είναι κομμάτι της ελληνικής πολιτικής ιστορίας» δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας Στο νεοκλασικό του Άκη στην Αρεοπαγίτου μεταφέρονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - «Το κτίριο είναι κομμάτι της ελληνικής πολιτικής ιστορίας» δηλώνει ο Αλέξης ΤσίπραςΟι υπογραφές έπεσαν. Και ο πρώην υπουργός Άμυνας, συνδέεται πλέον όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και πρακτικά με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στο εξής το περιβόητο κτίριο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα φιλοξενεί το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

 
Όπως φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον Άκη Τσοχατζόπουλο για να νοικιάσει το νεοκλασικό του, αφού ήδη έχουν τοποθετηθεί οι επιγραφές και έχουν γίνει οι απαραίτητες μετασκευές. Όμως η μετακόμιση από την Κουμουνδούρου παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό. Μέχρι που σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έδωσαν τα χέρια μπροστά στους φωτογράφους.

 
Όπως αναφέρει το non paper που διένειμε το Μέγαρο Μαξίμου, «το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί κομμάτι της ελληνικής πολιτικής ιστορίας και συμβολίζει την ανάγκη του πολιτικού να καλυτερεύσει τις ζωές των πολιτών»


Τονίζει μάλιστα ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ένας άνθρωπος που καταδικάστηκε από την δικαιοσύνη που ελέγχει η διαπλοκή, στην πραγματικότητα είναι ένας αγωνιστής που κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο μετερίζι που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα ξανά στην ευημερία, όπως έκαναν παλιότερα το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή».

 
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να μην αλλάξει τίποτα στην εσωτερική διακόσμηση - ειδικά τα πολύτιμα κορδόνια για τις κουρτίνες. 


Τέλος, όπως όλα δείχνουν, τον ρόλο του επικεφαλής του υπηρετικού προσωπικού θα αναλάβει ο Φώτης Κουβέλης.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: