"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΗΦΗΝΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Ιδιωτική εταιρία security αναλαμβάνει καθήκοντα φρουράς της Βουλής!Την απόφασή του να περάσει η φρούρηση της Βουλής σε ιδιωτική εταιρία ανακοίνωσε ο Νίκος Βούτσης. Πρόθεση του προέδρου της Βουλής είναι να διασφαλίσει ότι στο μέλλον δεν θα παρουσιαστούν ξανά φαινόμενα ολιγωρίας και ότι κάθε φορά που ο προεδρεύων καλεί την φρουρά, εκείνη θα έρχεται σαν τον Batman. Δηλαδή αμέσως.Froura Security, που είναι μια νέα startup στον χώρο της ασφάλειας έχει σήμα μια αρχαιοελληνική περικεφαλαία. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή της από τον Νίκο Βούτση, καθώς πρόκειται για ένα αντικείμενο που κάνει τους Χρυσαυγίτες να το σέβονται γιατί τους τρομάζει λίγο.


Μέλη της νέας εταιρίας θα περιπολούν 24 ώρες το 24ωρο στους διαδρόμους, ενώ κάποιοι θα βρίσκονται σε επιφυλακή στην οροφή της ολομέλειας ώστε να κάνουν ραπέλ αμέσως με σκοινιά και να παρέμβουν σε περίπτωση διασάλευσης της τάξης.Τέλος ένα ειδικό κλιμάκιο ανδρών της Froura Security θα θα φροντίζει να αποκλείεται ο διάδρομος μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής ώστε να μην εκνευρισθεί πάλι κάποιος από τους βουλευτές της επειδή πέρασε κάποιος από μπροστά του.Τέλος, ο Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα συμφωνίας με την ηγεσία του ΠΑΜΕ ώστε να επέμβουν για να υπερασπιστούν το κτίριο της Βουλής από πιθανή επίθεση χρυσαυγιτών, για αντίποινα.(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: