"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ - ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Πήγαν όλοι κουβά ...


Γράφει ο  Άλκης ο Σανοφάγος


✔️Ο Κώστας ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να πληρώνει λιγότερο ΕΝΦΙΑ.


✔️Η Νικολέττα είναι ιδιωτική υπάλληλος και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, για να μην ανοίγουν τα εμπορικά Κυριακή.

 
✔️Ο Μανώλης είναι εργαζόμενος στη ΔΕΗ και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στη ΓΣ της ΓΕΝΟΠ ο Φωτόπουλος δεσμεύθηκε ότι με ΣΥΡΙΖΑ η ΔΕΗ θα παραμείνει δημόσια.


✔️Η Βασιλική μένει κοντά στις Σκουριές και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, για να σταματήσουν οι εξορύξεις χρυσού.


✔️Ο Παντελής δουλεύει στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν ήθελε για εργοδότες του τους Γερμαναράδες.

 
✔️Η κυρά-Παγώνα ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, για να πάρει τη 13η σύνταξη.


✔️Ο Γρηγόρης ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί με τους Γερμανοτσολιάδες φοβόταν την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.


✔️Ο Διομήδης έχει ένα μικρό φαρμακείο και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Λουράντος του είπε πως με Αλέκση θα καταργηθεί το διευρυμένο ωράριο των φαρμακείων και δε θα μπουν τα ΜΗΣΥΦΑ στα σούπερ-μάρκετ.

 

✔️Τη Σωτηρία την έπιασε η μείωση του αφορολόγητου των Σαμαροβενιζέλων και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, γιάτι διάβασε στο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης τα περί επαναφοράς του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ.


✔️Η Δήμητρα είναι ελεύθερη επαγγελματίας και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί...
 ο Αλέκσης της φαινόταν γλυκούλης και, εντέλει, πόσο χειρότερα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα;


✔️Ο Στέφανος είναι τραπεζοϋπάλληλος και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, για να αντισταθεί στην τρομολαγνεία των Σαμαροβενιζέλων. Τα ήξερε από μέσα τα πράγματα και δεν υπήρχε περίπτωση να κλείσουν οι τράπεζες.


✔️Ο Σπύρος είναι οικονομολόγος. Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί διάβασε το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και του φάνηκε ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο.


Πήγαν όλοι κουβά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: