"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Αφγανός λαθρομαχμούτης επιτέθηκε σε γυναίκα επειδή διάβαζε τη Βίβλο σε κέντρο φιλοξενίας στην Αυστρία

Επίθεση από έναν Αφγανό μετανάστη δέχθηκε μια 50χρονη γυναίκα σε κέντρο φιλοξενίας στην πόλη Τίμελκαμ της βορειοδυτικής Αυστρίας επειδή διάβαζε τη Βίβλο.

 
Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 22χρονος Αφγανός θεώρησε εαυτόν προσβεβλημένο επειδή η γυναίκα προσεκλήθη στο χώρο προκειμένου να συζητήσει με μετανάστες το περιεχόμενο της Βίβλου.
 
Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 22χρονος όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, μπήκε στην κουζίνα στην οποία βρισκόταν η 50χρονη και της επιτέθηκε με μαχαίρι.
 
Για καλή της τύχη η γυναίκα φορούσε ένα χοντρό παλτό που δεν επέτρεψε στη λάμα του μαχαιριού να της προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.
 
Ωστόσο η 50χρονη χτύπησε στο αυτί από την πτώση της λόγω της σφοδρότητας των χτυπημάτων του νεαρού Αφγανού.


Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο 22χρονος...
 παραδέχθηκε ότι η αντίδρασή του ήταν υπερβολική αλλά υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει «προσωπικά προβλήματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: