"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Αλβανικοί αετοί και “προοδευτικά” φίδια



Σοκαριστήκατε, αδέρφια, από την φωτογραφία των Αλβανικής καταγωγής πολιτογραφηθέντων Ελλήνων που σχημάτιζαν τον αετό του αλβανικού σωβινισμού με τα χέρια τους, σε στρατόπεδο του ιερού συμβόλου του Ελληνικού Εθνισμού, στο Μεσολόγγι; 


Κακώς. Αλβανοί νοιώθουν κι αυτό έδειξαν. Και 40 μέρες φυλακή πειθαρχική ποινή και Στρατοδικείο, δεν θα τους αλλάξει το φρόνημα


Άλλωστε δεν φταίνε αυτοί. Τους συγκεκριμένους δεν τους αφομοίωσε το σχολείο, η κοινωνία. Κουκιά τρώνε, κουκιά μαρτυράνε. Αλβανικά κουκιά. Διαβάζω τώρα μάλιστα πως σε μερικά σχολεία ξεκινούν και μαθήματα αλβανικών. Μην τυχόν και κανείς αφομοιωθεί. Η κουρελού της παγκοσμιοποίησης προϋποθέτει μειονότητες, πολλές μειονότητες, όσο πιο πολλές, τόσο πιο καλά. Εθνικές, σεξουαλικού “προσανατολισμού”, μειονότητα να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι. 


Τα Εθνικά Κράτη, οι συμπαγείς εθνικές κοινότητες με ισχυρό κύτταρο και κραταιά αφομοιωτική δύναμη είναι εχθροί του παγκόσμιου πολτού που μαγειρεύουν κι ανακατεύουν καλοπληρωμένες ΜΚΟ. 


“Δικαιώματα” για σφαίρες στο πιστόλι, που πυροβολάει πισώπλατα τις δυτικές κοινωνίες. Ακτιβιστές, καραφασισταριά Αντίφα, υπόγειες διαδρομές με φρικιά, τρομοκράτες, ισλαμιστές, δουλέμπορους, επαγγελματίες δημοσιολογούντες gay, παρενδυτικούς, γλυκολόγους οικολόγους, κι από πίσω κι από μπρος λεφτά, λεφτά, λεφτά. Ένα τεράστιο μολυσματικό δίκτυο από οργανώσεις, δημοσιογράφους, κάθε καρυδιάς καρύδι, που τρώει σαν σαράκι το εθνικό σώμα, στοχοποιώντας παράλληλα κάθε αντίθετη φωνή με ύβρεις, συκοφαντίες, ακόμη και φυσική βία μετά από στοχοποίηση.


Δεν φταίνε οι Αλβανοί πιτσιρικάδες, που κόντρα στα συναισθήματα τους “ελληνοποιήθηκαν” με αυτοματισμούς.


Φταίει το αστείο κράτος με τους ταγούς της πλάκας που απονέμει την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη τσάτρα πάτρα. Τόσα χρόνια διαμονή, ελληνικό σχολείο, ενίοτε με μισέλληνες απόστολους του μαρασμού για διδάσκοντες και πάρε μια ταυτότητα “Έλληνα”.


Θυμάστε την προϋπόθεση του ελληνικού γένους για τους υποψηφίους των Στρατωτικών Σχολών;  


Το κατήργησε η πολιτική φεουδαρχία. Η ίδια που ήθελε νεότερο και πιο ντηζαϊνάτο “αντιρατσιστικό νόμο”, σύμφωνο συμβίωσης και τώρα ξεφυσάει που δεν τους δίνουμε και υιοθεσία παιδιών, να έχουν αξεσουάρ να παίζουν.


Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ έχει καθαρή θέση.


Επαναφορά του γένους για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές. Παράγουν πρώτα απ’ όλα ηγήτορες για την μάχη κι όχι ...μάνατζερ. Βγάζουν πολεμιστές, που αν χρειαστεί θα πεθάνουν για την Ελλάδα.


Για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας νόμιμη είσοδο, μακρά παραμονή, αφομοίωση, να είσαι Χριστιανός και να περάσεις από σαράντα κόσκινα και να γίνεις Έλληνας μόνον όταν πείσεις πως θεωρείς πια Πατρίδα σου την Ελλάδα, πως την αγαπάς τόσο που αδίστακτα θα έπεφτες στην φωτιά γι’ αυτήν.


Τότε και μόνον τότε δικαιούσαι να πάρεις τα πλήρη δικαιώματα του Έλληνα πολίτη και να γίνεις Οπλίτης, να φορέσεις κι εσύ την στολή με το εθνόσημο και να κρατήσεις όπλο.


Αλλιώς κάτσε με νόμιμη άδεια παραμονής, αν σε χρειάζεται η οικονομία, δούλεψε, φορολογήσου για το εισόδημα, την περιουσία και τα εμβάσματα που στέλνεις και μετά πήγαινε σε αυτήν που θεωρείς πατρίδα. Δεν είναι υποχρεωτικό να σε κάνουμε Έλληνα κι ούτε θα γίνεις. Θα σεβαστούμε την αγάπη σου στην χώρα σου, την ταυτότητα σου,όμως θα σεβαστείς κι εσύ την δική μας. Μην απαιτείς να σου χαρίσουμε την υπηκοότητα απλά επειδή γεννήθηκες ή έμεινες εδώ κάποια χρόνια. Εάν κρίνουμε στην εξονυχιστική ατομική εξέταση σου, πως δεν αφομοιώθηκες, πως δεν νοιώθεις Έλληνας και δεν θα αναλάβεις με ιερό σεβασμό τις υποχρεώσεις του Έλληνα πολίτη, δεν θα σου χαρίσουμε τα δικαιώματα του. Και σίγουρα δεν μπορείς να γίνεις Αξιωματικός στις Ένοπλες Δυνάμεις μας και στα Σώματα Ασφαλείας.


Δεν φταίνε τα χαβαλετζίδικα ή σωβινιστικά “αετόπουλα” που ήρθαν μουσαφίρηδες


Φταίνε οι εγχώριοι γενίτσαροι, τα φίδια της ψευτοπροόδου. Φταίνε οι σερνικοθήλυκες μαινάδες της “πολιτικής ορθότητας”, που έχουν νοσφιστεί την εξουσία να ονοματίζουν το καλό και το κακό. Βαφτίσανε τον πατριώτη φασίστα και ρατσιστή, ταυτίσανε κάθε εθνική ιδέα με την Χρυσή Αυγή, κι όποιος αμφισβητεί αυτή τους την φασιστική, καταθλιπτικά παρακμιακή εξουσία τους, συκοφαντείται, καθυβρίζεται, ταυτίζεται με την Κου Κλουξ Κλαν, τους Ταγματασφαλίτες, τους ναζί κι ό,τι άλλο κατεβάσει η γεμάτη μίσος γκλάβα τους, κοπρίζοντας τις ιδεοληψίες και το ρατσισμό τους κατά των Ελλήνων από εφημερίδες, κανάλια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


Χρήσιμοι ηλίθιοι ή συνέταιροι μέσω ΜΚΟ, ιδρυμάτων και ΜΜΕ, του Σόρρος και του μεγάλου δουλέμπορου, του Ερντογάν;


Αποτελούν δε μια μαφία, καλολαδωμένη, που υπερεκπροσωπείται στον δημόσιο λόγο, η ίδια μαφία που σκυφτή υποστήριζε τον Σημίτη στα αίσχη της πολιτικής του, που βάλλει ύπουλα κατά της εθνικής ταυτότητας, της Ορθοδοξίας, της ελληνικής διαχρονίας.


Γκώσαμε στα “προσφυγόπουλα”. “Προσφυγόπουλα” το πρωί, “προσφυγόπουλα” το μεσημέρι και το βράδυ ξανά μανά “προσφυγόπουλα”. Κι ας είναι και “δεκαεπτάχρονοι” μαντράχαλοι με τρεις πιθαμές μούσι ή κατάγονται από χώρες που πόλεμο έχουν δει μόνο στην τηλεόραση και στο σινεμά. Μέχρι εκπομπή με “κουζίνα μεταναστών” είδα. Και παράλληλα βεβαίως δημόσιο λυντσάρισμα και προσπάθεια κατατρομοκράτησης κάθε συλλόγου γονέων, δήμου ή μεμονωμένου προσώπου, που αντιδρά στον ξεκάθαρο, καραμπινάτο ισλαμικό εποικισμό που γίνεται, με τεράστια έμφαση στην εξοικείωση των ελληνόπουλων με την μαντήλα, το Ισλάμ και την “κουλτούρα” του.


Μάλιστα αυτή η τεράστια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου και πληθυσμιακής αλλοίωσης, όπου υπάρχουν αντιδράσεις από γονείς, αυτοδιοίκηση, έχει και τους μπράβους της, ήτοι “αλληλέγγυους”, φρικιά, κουκουλοφόρους μεσοτοιχία με την τρομοκρατία και στο βάθος Σόρρος. 


Απειλές και ρόπαλα προστίθενται στον δημόσιο “διάλογο”, διότι γνωρίζουν πως οι απλοί άνθρωποι, οι κανονικοί άνθρωποι, οι νοικοκύρηδες οικογενειάρχες, απεχθάνονται την βία και το πεζοδρόμιο, σοκάρονται από την βιαιότητα των λεκτικών και σωματικών επιθέσεων από τα άπλυτα Τάγματα Εφόδου του “προοδευτικού ανθρωπισμού”.


Η ευθύνη ανήκει...
 σε όλο το παρακμιακό σύστημα της πολιτικής φεουδαρχίας, ποικιλόχρωμων αριστερών, ανακυκλωμένου “εκσυγχρονιστικού” ΠΑΣΟΚ, ενοχικών “κεντροδεξιών” χωρίς Δεξιά, κοινωνικά διαταραγμένων φιλελέφτ, που παριστάνουν τους ...διανοούμενους.  


Τώρα θα γίνουν επί μια εβδομάδα μαθήματα “έμφυλων ταυτοτήτων” περι τρανς κλπ σε δεκαπεντάχρονους, ενώ σε γυμνάσιο της Αττικής, με τις ευλογίες της διευθύνσεως, έσκασε μύτη Αιγύπτια με την μαντήλα της, που επί ένα μήνα κάνει “μάθημα” για το Ισλάμ. Υποθέτω δεν θα τους είπε για την κλειτοριδεκτομή, τους γάμους με νήπια, την θέση της γυναίκας, πχ στην Σαουδική Αραβία και άλλα εξωτικά.


Μαθαίνω δε πως πάνε τρένο οι εργασίες για το τζαμί στον Βοτανικό, θέλουν, λέει, να είναι έτοιμο τον ερχόμενο Απρίλιο. Συστήνω στον Μάκη και τον Άδωνι, που το ψήφισαν με σχεδόν σύσσωμη την ΝΔ και θα είναι άδικο να μην τους καλέσει ο ιμάμης στα εγκαίνια, να ντυθούν ντεμί σεζόν. Μπορεί να έχει ήλιο, μπορεί και λίγο ψύχρα.


Και δεν είναι τυχαίο πως σε αυτό το εθνικής κλίμακας σχέδιο άλωσης της ταυτότητας μας, αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης, κατατρομοκράτησης κάθε ελληνικής φωνής, συντάσσονται με μικροπαραλλαγές οι ίδιοι που θεωρούν απολύτως λογικό και το Φορολογικό Άουσβιτς στο οποίο ζούμε. Απλά δεν έχουνε το γνωστό τατουάζ.


Όμως, ο άνεμος αλλάζει κι όπως ξέρουμε όλοι, τον άνεμο δεν υπάρχει τίποτε στον κόσμο να τον σταματήσει. Και θα είναι σαρωτικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: