"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑΝΕΛέητο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΣΤΑΝ: Με το ζόρι τον κρατούσαν το πρωί οι άνδρες ασφαλείας του Προεδρικού Μεγάρου ώστε να μην πάει στα Ιμια να τρέψει μόνος του σε φυγή τους Τούρκους οι οποίοι έκλασαν μέντες και σήκωσαν ΝΕΟ VIDEO από την ΕΚΔΡΟΜΗ στα Ιμία



Nέο VIDEO (δείτε παρακάτω)  από την “εκδρομή” του  αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας στα Ιμια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.


Στο μεταξύ καθώς ο υπ. Αμυνας απουσιάζει στο Κατάρ ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέλαβε να καλύψει το κενό από την Πορτογαλία στην οποία βρίσκεται έχοντας πάρει από πίσω τον Τσίπρα. 


Με το ζόρι τον κρατούσαν το πρωί οι άνδρες ασφαλείας του Προεδρικού Μεγάρου ώστε να μην πάει στα Ιμια να τρέψει μόνος του σε φυγή τους Τούρκους.  


Ο Παυλόπουλος που ως τώρα στα λογίδριά του έλεγε ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας ακεραιότητα θα πάρει το μαθημά του σήμερα το γύρισε στο τσάμικο:
«Θέλω να πω στη φίλη και γείτονα Τουρκία ότι πρέπει να σέβεται την ιστορία, τη φιλία και την καλή γειτονία. Δεν αρκεί να λέμε ότι είμαστε φίλοι αλλά πρέπει να την αποδεικνύουμε αυτή τη φιλία» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην πορτογαλική τηλεόραση APTP.
 
"Η σημερινή παραβίαση ήταν...

 πάρα πολύ σοβαρή γιατί δεν παραβιάστηκαν μόνο τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα από την Τουρκία αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης. Παραβιάστηκε η συνθήκη της Λωζάνης" είπε στη συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος που πραγματοποιεί από σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία. 


«Ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει επανάληψη στο μέλλον γιατί κάτι τέτοιο θα έχει συνέπειες όχι μόνο στις διμερείς σχέσεις αλλά και στις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κ. Παυλόπουλος αύριο θα συναντηθεί με Πρόεδρο της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρέμπελο Ντε Σόουζα


“….μέντες”, που θα έλεγε και ο λαός

Δεν υπάρχουν σχόλια: