"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


TOYΡΚΙΑ και ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΣΤΑΝ: Η ελληνοτουρκική φιλία δοκιμάζεται !!!

Δεν τους δώσαμε, μπρε, τους χακί ντερβίδησες που ήρθαν εδώ, σιχτιρίστηκε ο «σουλτάνος» και θα μας χαλάσει τον μαχαλά




Ο Ερντογάν δυσαρεστήθηκε με την απόφαση της Δικαιοσύνης να μη στείλουμε τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς στα χεράκια του για να τους κεράσει σουτζούκ λουκούμ, μερικές χιλιάδες σφαλιάρες και καμιά ντουζίνα σφαίρες. Τόση ήταν η πίκα του, που δήλωσε ότι αυτή η απόφαση θα έχει επιπτώσεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Κρίμα, κι ήταν τόσο αρμονικές... Μεγάλη ανοησία και αποκοτιά να ρισκάρουμε τη φιλία μας με την Τουρκία. Καλύτερο γείτονα δεν είχαμε ποτέ.


Τόσο εξυπηρετικό και πρόθυμο. Από τότε που γνωριστήκαμε είμαστε στα μέλια και τώρα θα χαλάσουμε τη μαγιά και τη μαγεία της ελληνοτουρκικής φιλίας. Αν οι Τούρκοι δεν είχαν πάρει την Πόλη και δεν μας είχαν εξαφανίσει από τη Μικρά Ασία, το Ασφαλιστικό θα είχε καταρρεύσει διότι οι συνταξιούχοι θα ήταν δεκάδες εκατομμύρια!

 
Και τώρα ο Ταγίπ συνεχίζει την καλή δουλειά:  


Τις θάλασσές μας θέλει να πάρει για να τις προσέχει για να μη χολοσκάμε με την έγνοια τους. 


Από τα νησιά μας θέλει να μας ξαλαφρώσει (αβάσταχτος ο ΕΝΦΙΑ). 


Την Κύπρο την αγάπησε τόσο πολύ, που δήλωνε ότι ποτέ δεν θα φύγουν από εκεί τα φαντάρια του (τη φυλάνε μη τυχόν και την πειράξει κανείς). 


Κάθε τόσο μας στέλνει μουσαφιραίους με φουσκωτά για να μη νιώθουμε μοναξιά και για να έρχονται οι δισεκατομμυριούχοι ηθοποιοί να τους λένε καλά λόγια και να φωτογραφίζονται δίπλα στα αντίσκηνά τους. Μ' αυτόν τον τρόπο έδωσε ελπίδα και αισιοδοξία σ' όλους τους νησιώτες μας, οι οποίοι λίγο ήθελαν ακόμα για να πάρουν το Νόμπελ!

 

Και τα σίριαλ; Πού τα βάζουμε τα σίριαλ;  


Φαντάζεστε να βουρλιστεί τόσο πολύ, ώστε να σταματήσει να μας εξάγει τις σειρές με τους Καρανταγήδες και τους Καρασεβντάδες; Τέτοια καταστροφή πώς θα την ανθέξομεν;


ΥΓ.: Ολοι αναρωτιούνται...
 γιατί κάνει τόσο κρύο και λησμονούν ότι ο Παπανδρέου είχε υποσχεθεί να μας κάνει «Δανία του Νότου». Το είπε, ενθουσιάστηκαν τα πλήθη και τον ψήφισαν. Επεσε από την εξουσία, γίναμε Δανία (προσεχώς Γροιλανδία) κι όλοι γκρινιάζουν.Pan

Δεν υπάρχουν σχόλια: