"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος διορίστηκε πρόεδρος του Κέντρου Διαστημικών Ερευνών



Δεν θα μπορούσε να αντέξει άλλο την υστέρηση της χώρας μας στον τομέα της κατάκτησης του διαστήματος ο Νίκος ΠαππάςΕτσι σε λίγο καιρό, όχι μόνο τα non paper της κυβέρνησης θα φτάνουν μέχρι την άκρη του σύμπαντος αλλά θα μπορούμε να βρούμε δανεικά και σε άλλους πολιτισμούς!


Εξάλλου, εφόσον τα διαστημόπλοια έχουν ψηφιακά όργανα, είναι λογικό ότι θα αναλάμβανε αυτό το τιτάνιο έργο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Και φυσικά βρήκε τον πιο κατάλληλο: τον άνθρωπο που όχι μόνο γνωρίζει κάθε γωνία του γαλαξία όπου υπάρχουν Έλληνες αλλά έχει και τις φωτογραφίες τους!

Η συνάντηση του Δημοσθένη Λιακόπουλου με τον Νίκο Παππά, έγινε σήμερα το απόγευμα στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.  


Οι δύο άνδρες έσφιξαν τα χέρια και συμφώνησαν ότι στη φάση αυτή θα χρειαστούν την διαστημική τεχνολογία του Αρτέμη Σώρρα. Τεχνολογία που θα αποδείξει επιτέλους ότι οι Ελληνες ήταν αυτοί που όχι μόνο κατέκτησαν τον Κρόνο αλλά ότι έχτισαν εκεί και τον πρώτο αρχαιοχριστιανικό ναό σε σχήμα πυραμίδας.


Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς δεσμεύθηκε ότι θα δώσει στον στενό του φίλο Πάνο Καμμένο όσες στολές αστροναύτη επιθυμεί, ότι οι διορισμένοι στην νέα υπηρεσία θα προέρχονται κατά 50% από τον Σείριο και ότι στα διαστημόπλοια θα ακούγεται ο αγαπημένος του Γιάννης Πλούταρχος.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: