"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Πόσο «Καράκας» είσαι;Φτώχεια, υπανάπτυξη, περιορισμός ελευθεριών και διασυρμός ανά την υφήλιο.
 

Τα δύο χρόνια που κλείνει ο Τσίπρας, έχοντας πια τη στήριξη του... 6% των ψηφοφόρων (αν βγάλεις και την αποχή, τότε δεν μένουν ούτε οι μισοί... κρίμα τόσοι διορισμοί), σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφώς τη φαεινή πρόθεσή του να εγκαθιδρύσει καθεστώς τύπου Μαδούρο στην Ελλάδα. 


Καράκας η Αθήνα! Παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, καθυβρίζει το ΣτΕ, διώκει τον Τύπο, κλείνει κανάλια και, το κυριότερο, υποβάλλει σε απίστευτα βασανιστήρια και οικονομική εθνοκτονία τον ελληνικό λαό, με τις πιο απίθανες πολιτικάντικες δικαιολογίες. Από τη μία του φταίνε η Μέρκελ και το ΔΝΤ, από την άλλη η Ανγκελα και ο Τόμσεν ξεχωριστά και ενώ αποθεώνει τον Ομπάμα, τώρα τρέχει να γλείψει τον Τραμπ.

 
Τη μια δηλώνει ότι οι εφημερίδες κάνουν κακό στην υγεία και την άλλη εξαγγέλλει σχέδιο... σωτηρίας όλων εκείνων που θα τον προσκυνήσουν ευνουχισμένοι. Ηδη ο αρμόδιος επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει επισημάνει ότι το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει τους θεσμούς με τον τρόπο που το κάνουν τα ακροδεξιά μορφώματα στην Ουγγαρία και άλλες χώρες, σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στα Μέσα Ενημέρωσης. Το γεγονός, άλλωστε, ότι ενώ ο λαός αιμορραγεί η κυβέρνηση εξακολουθεί να κάνει προσλήψεις 30.000 «ημετέρων» με διάφορα προσχήματα, απλώνοντας τον ιστό της όπου βρει, συνάδει με την εκτίμηση πολλών ότι τον μικρό Τσάβες της Μεσογείου θα τον ξεκολλήσουν από την καρέκλα του μόνο μαζί με αυτήν. Ή, αν χρειαστεί, και με το πάτωμα.


 

Από μια άποψη θα ήταν για γέλια αν όλα αυτά που κάνει, ειδικά σε επίπεδο οικονομίας και ελευθεριών, δεν είχαν τόσο δραματικές συνέπειες. Οσοι επιβιώνουν φυτοζωούν, δηλαδή οι πιο νέοι, και αντί να βγουν στα βουνά όπως γινόταν σε άλλες εποχές, παίρνουν δρόμο για τα ξένα, όσο ακόμα επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση μεταξύ Ελλάδας και Ε.Ε., για να ξεφύγουν από το γκουλάγκ του ΣΥΡΙΖΑ. Επί της ουσίας στη χώρα μας οι προοπτικές που διαγράφονται για κάθε νέο ή νέα που θέλει να ζήσει αξιοπρεπώς ελάχιστα απέχουν από τα 400 ευρώ που παίρνει κάθε λαθροπρόσφυγας από την κυβέρνηση (με τα λεφτά των Ευρωπαίων!), που προσκάλεσε τόσους δύστυχους να «λιάζονται» και μετά τους άφησε να ξεπαγιάζουν βουτηγμένοι στα χιόνια και στις λάσπες. Τουλάχιστον αυτά τα 400 ευρώ για τους ξένους συνανθρώπους μας είναι πιο εγγυημένα από το να περιμένει κανείς να βρει δουλειά σ’ αυτή την αποδεκατισμένη αγορά! Σου λέει, 200-300 και ΑΜΑ ΘΕΣ. Στην ουρά όσο σε κρατάνε τα πόδια σου, περιμένουν κι άλλοι! Την ώρα που η ευνοούμενη του βασιλέως, Αχτσιόγλου, παριστάνει ότι πολεμά για τις συλλογικές συμβάσεις, δεν έχει απομείνει τίποτα όρθιο. Η πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ με την απόλυτη κατάρρευση της οικονομίας πέτυχε από μόνη της να επιβάλει όλα όσα ο κακός θείος Βόλφγκανγκ δεν θα ονειρευόταν ούτε στον ύπνο του.

 
Η πείνα, που απειλεί κανονικά το 1/3 του πληθυσμού, σε συνδυασμό με τη σταδιακή περιστολή των δημοκρατικών ελευθεριών, τον εμπαιγμό της λαϊκής βούλησης με τo δημοψήφισμα-κωλοτούμπα και την εξοργιστική διαστρέβλωση της πραγματικότητας παραπέμπουν όντως σε μεσογειακή έκφραση του καθεστώτος Μαδούρο και θέτουν το εύλογο ερώτημα: «Πόσο “Καράκας” είσαι;».
 

Μαζί μας ασχολείστε, μας βρίζετε ως media νυχθημερόν επειδή αποκαλύπτουμε τα όργια των οργίων και τις συναλλαγές εμφανώς και υπογείως με τους νταβατζήδες. Τόσον καιρό μάς απειλείτε, αλλά αυτό δεν πρόκειται να μας φοβίσει στο παραμικρό γιατί η ίδια η ζωή είναι που ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙ για πάρτη μας. Ο καταιγισμός των γεγονότων θα συμπαρασύρει την Πρώτη Φορά Χούντα Αριστερά που μας κυβερνά στον ίδιο της τον οχετό και θα πέσει αφήνοντας τελικά πίσω της μόνο απελπισία, τραγωδίες και συμφορά. Ας ελπίσουμε να μη χαθεί και κανένα νησί ή να μην υποστούμε οποιουδήποτε άλλου είδους εθνικό πλήγμα πέρα από τον παγκόσμιο διασυρμό ότι καθόμαστε και μας κυβερνούν οι... 
Μαδούροι της Ευρώπης. 


Τα λιμάνια σε Κινέζους, οι μαρίνες σε Τούρκους, τα αεροδρόμια σε Γερμανούς και τώρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε... Ιταλούς!
 

Για 45 εκατ. ευρώ, όσο θα κόστιζε δηλαδή μισή άδεια TV, απ' αυτές που θα 'βγαζαν τα καμαράκια. Ολα δηλαδή μπιρ παρά, μπροστάντζα σε ένα διαρκώς διογκούμενο από τις προσλήψεις και τον κομματισμό χρέος. Οπου και να πεις ότι είσαι Ελληνας σε αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση και σαρκασμό, πολύ χειρότερα απ’ ό,τι κάνουν για κάθε λαθρο-Σύρο, γιατί σκέφτονται ότι πληρώνουν και από πάνω για την ΝΤΡΟΠΗ της Ευρώπης.
 

Φοβάμαι ότι το ερώτημα δεν αφορά δυστυχώς μόνο τους πρωτεργάτες του εθνικού εγκλήματος που κορυφώνεται μέρα με τη μέρα με σχέδιο να γίνουμε Βενεζουέλα και να μην κάνει ποτέ εκλογές με χίλιες δυο αφορμές, ακόμη και εθνικές! Πόσο «Καράκας» είσαι; Deep για deep!
 

ΥΓ.: Θα σας ταράξουμε στη Δημοσιότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: