"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚόπληκτος ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Στριπτίζ, μπουζούκια και φιλότιμο

Οι αποκαλύψεις για την πασοκάρα συνεχίζονται! Η πολιτισμική παρακαταθήκη της είναι μεν τεράστια αλλά χωρά σε μόλις δύο φωτογραφίες





Σε προηγούμενο άρθρο  είχε γίνει μνεία στη σχετικά νέα διαδικτυακή, ριζοσπαστική οργάνωση «Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο», που δραστηριοποιείται στο facebook και διοργανώνει διαγωνισμό διηγήματος, με τίτλο «Σοσιαλιστικές Ιστορίες των 80s και 90s».



Η δημοφιλία αυτής της πράσινης, μυστικής και συνάμα ολοφάνερης σέχτας αλλά και η δυναμωτική βασιλόπιτα του κόμματος του ΓΑΠ που έφαγαν μερικά μέλη της αποτέλεσαν κάτι σαν ντοπάρισμα και προκάλεσαν υπερδραστηριότητα. 


Οι αναρτήσεις της ομάδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο» διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ οι πιο πρόσφατες έχουν κι έναν εξόχως αποκαλυπτικό χαρακτήρα. Πολύ αποκαλυπτικό. Μας δείχνουν τα εσώψυχα του μέσου σοσιαλιστού αλλά και τα εσώρουχα μιας καλλιπύγου στρίπερ, που είχε έλξει το ενδιαφέρον του αείμνηστου Βαγγέλη Γιαννόπουλου αλλά και τα βλέμματα των πεινασμένων (για ανθρωπιά και κοινωνική δικαιοσύνη) πασοκτζήδων.

 
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι σύντροφοι και συναγωνιστές των ανθρώπων που μας έφεραν το εξωτικό φρούτο του «σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας» δεν ήταν τίποτα λιγούρια που πήγαν να κάνουν χάζι μια κοπέλα να ξεγυμνώνεται


Απλά πήγαν... 
να αφουγκραστούν τα προβλήματα κοινωνικά αποκλεισμένων επαγγελματιών (όπως η κορασίς) που στέναζαν κάτω από τα δεσμά της Δεξιάς και περίμεναν τους ελευθερωτές - εκδικητές της πασοκάρας καβάλα στα κοινοτικά κονδύλια, για να απελευθερωθούν!

 
Αυτοί είναι οι αγώνες που έδωσε το Κίνημα για την Ελλάδα. Αυτούς θέλει να επαναλάβει, για το καλό μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: