"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Βίασε και στραγγάλισε τον 6χρονο ο 15χρονος τσογλαναράς ο οποίος είχε συλληφθεί και το 2016 για βιασμό και τόν είχαν αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους να συνεχίσει το "έργο" του !

Σε στραγγαλισμό αποδίδει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του εξάχρονου κωφάλαλου Ρομά στην Κομοτηνή.


Με βάση το πόρισμά του, προηγήθηκε και βιασμός του μικρού Μεχμεταλή Σεζάλ, από τον 15χρονο, επίσης κωφάλαλο Ρομά, που συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις του.


Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Κιφνίδης σημείωσε ότι διαπίστωσε ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάσιμου στραγγαλισμού του εξάχρονου, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος είχε συλληφθεί και το 2016 για τον βιασμό ενός 22χρονου με νοητική υστέρηση και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.


Τώρα, σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Υπενθυμίζεται ότι...
 τα ίχνη του εξάχρονου είχαν χαθεί το βράδυ της Κυριακής από τον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού και οι γονείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του. Το πρωί της Δευτέρας κινητοποιήθηκε το "Χαμόγελο του Παιδιού", που εξέδωσε Amber Alert.


Ωστόσο, το παιδί βρέθηκε νεκρό χθες το μεσημέρι, σκεπασμένο με μπουφάν και δεμένο χειροπόδαρα, σε σημείο που υπέδειξε στους αστυνομικούς ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος του, πίσω από έναν θάμνο, στην αυλή ενός εγκατελειμμένου σπιτιού, στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής.


Ο 15χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: