"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑΝΕΛέητο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΣΤΑΝ: Με στολή βατραχανθρώπου απαντά ο Καμμένος στις τουρκικές προκλήσεις στα Ιμια!

Με σκληρό τρόπο αντέδρασε ο ΥΕΘΑ στην επιθετικότητα της Άγκυρας: χωρίς να χάσει χρόνο, φόρεσε στολή Μονάδων Υποβρυχίων Καταδρομών και φωτογραφήθηκε στο Αιγαίο!




Πάντα αξιόμαχος ο Πάνος Καμμένος δεν έχασε χρόνο: μόλις ενημερώθηκε ότι η τουρκική πυραυλάκατος βρίσκεται στην περιοχή των Ιμίων αναζητώντας τους οκτώ Τούρκους για να τους «εκδώσει» μόνη της, επέστρεψε εσπευσμένα από το Κατάρ κι έσπευσε με πλήρη πολεμική εξάρτυση στην περιοχή.


Μάλιστα κατά την μετάβασή του προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους τον οποίο είχε συναντήσει στο ταξίδι του στις ΗΠΑ για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά επειδή η στολή βατραχανθρώπου του κάλυπτε το αυτί δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί μαζί του.


Πάντως -σύμφωνα με πηγές μέσα από το Πεντάγωνο- η φωτογραφία του Πάνου Καμμένου στη θάλασσα ήταν εκείνη που οδήγησε τους τούρκους αξιωματικούς που επέβαιναν στην πυραυλάκατο σε άτακτη υποχώρηση.


Οπως έγινε γνωστό, μέσα στις επόμενες μέρες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φορώντας πάντα την στολή των δυνάμεων Υποβρυχίων Καταδρομών σκοπεύει να περιοδεύσει μαζί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής και φωτογράφους στα Ίμια για να συντρίψει μια και καλή τις τουρκικές προκλήσεις, όπως έκανε άλλωστε και στην Ρω και στο Καστελόριζο.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: