"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Ο Νίκος πέταξε το γάντι στον Σόιμπλε με την ελληνική NASA



Εκείνο που με βασάνιζε ως παιδί είναι πως οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν καταφέρει να μετρήσουν με τόση μεγάλη ακρίβεια την απόσταση γης - σελήνης. Έτσι άρχισε να θεμελιώνεται μέσα μου η πεποίθηση ότι ήμασταν ο περιούσιος λαός. Αλλά αυτή η κρίση, η οποία ξεκίνησε με τον θάνατο του Μ. Αλέξανδρου φταίει και μας ξεπέρασαν (προσωρινά) οι Αμερικανοί με την NASA.


Αλλά ο σύντροφος Νίκος, ο πολιτικός επίτροπος επί των θεμάτων Τύπου, Επιστημών και Διαδικτύου, αποφάσισε να αποκαταστήσει την ιστορική και ιερή τάξη των πραγμάτων και ίδρυσε την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία, το Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Ερευνών. Ναι, φίλοι και φίλες! Η Ελληνική Υπηρεσία του Διαστήματος είναι γεγονός. Το Κοσμοδρόμιο της Καλαμάτας, το οποίο ίδρυσε νωρίτερα ο πρόεδρος Αντώνης, θα αποκτήσει, επιτέλους ζωή. Η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!


Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για την πορεία του ελληνισμού κι ενώ οι ανάλγητοι τοκογλύφοι μας πιέζουν ξεδιάντροπα για την ψήφιση νέων μέτρων, ο σύντροφος Νίκος τους θύμισε ποιοι είμαστε και από πού ερχόμαστε!  


Όταν εμείς μετράγαμε την απόσταση γης – σελήνης, εκείνοι δεν είχαν καν μετρικό σύστημα.


Περιστολή δαπανών ζητούν οι Ούννοι; 


 Διαστημική υπηρεσία ιδρύουμε εμείς


Ποιος είναι αυτός ο Σόιμπλε που θέλει να μας ταπεινώσει και ονειρεύεται το Grexit; 


Νομίζει ότι μπορούν τα στενά όρια της Ευρώπης να μας κρατήσουν φυλακισμένους; 


Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει στο πεδίο της ζωής. Όταν αυτοί θα μετράνε τόκους εμείς θα ανακαλύπτουμε νέους κόσμους στην απεραντοσύνη του διαστήματος.


Κι όσοι ειρωνεύονται την εθνοσωτήριο κυβέρνησή μας για την πραγματικά τιτανοτεράστια κίνηση της, ας σκεφτούν ότι κάτι ανάλογο έκανε και η Τουρκία του Σουλτάνου Ερντογάν, όπως επισημαίνει ο Επίτροπος Νίκος. 


 Μπορούν οι εθνομηδενιστές φιλελέδες να μας πουν τι θα γίνει αν μας προλάβουν και ιδρύσουν τις δικές τους διαστημικές υπηρεσίες η Αλβανία, τα Σκόπια, η Βουλγαρία  ή το Μαυροβούνιο;  


Δεν θα υπάρχει τότε πέτρα για να κρυφτούμε.


Φίλοι και φίλες, η αξία της χτεσινής είδησης είναι ανάλογη με εκείνη της άλλης μεγάλης ανακάλυψης που είχε  γίνει πριν από μερικά χρόνια, ότι οι Αμερικανοί αγόρασαν για τα δικά τους διαστημόπλοια την τεχνολογία του Θεού Απόλλωνα από τον Αρτέμη Σώρρα


Εμείς έχουμε τον Αρτέμη μέσα στα πόδια μας (δικό μας παιδί είναι) και θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτο το γεγονός;

ΥΓ.: 
Ο Επίτροπος Νίκος αναφέρεται στην ανακοίνωσή του στις σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την εκτόξευση του δορυφόρου Hellas Sat. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε στον Επίτροπο Νίκο ότι ο Hellas Sat έχει πουληθεί σε εταιρεία αραβικών συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: