"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Μας πείραξε ο τελικός του κ*λου (του Βόλου) σε μια χώρα μοντέλοΌλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι στη χώρα και θιχτήκαμε με τον ποδοσφαιρικό τελικό τον χαχόλων και χύσαμε τόνους μελάνης για το αν το γκολ ήταν 2 μέτρα, 4 πόδια ή 15,6 ίντσες οφσάιντ.


Στη χώρα που αν κατακλέψεις το δημόσιο, γ@μήσεις το μέλλον των παιδιών όλων των άλλων, πλην των δικών σου, είσαι ελεύθερος μετά από 5 χρονάκια φυλακής, κουνώντας μας το δάχτυλο και πουλώντας μας τρέλα, μιας και ως γνωστόν «Αρεοπαγίτου – Κορυδαλλός, ένα ζεϊμπέκικο δρόμος».


Στη χώρα που αυτός ο διεστραμμένος, γ@μημένος καριόλης, ντεμέκ τυφλός, που στοίχειωσε τα βράδια μας με αυτά που έκανε στο έρμο το κοριτσάκι, θα πάει 10-15 χρόνια βαριά μέσα και στην τρυφερή ηλικία των 65 θα είναι πάλι έξω ρε.


Στη χώρα που ΑΚΟΜΑ βγαίνουν στη σύνταξη κουρασμένοι στα 43 ρε φίλε.


Στη χώρα που εγώ κι εσύ που με διαβάζεις τώρα, βλέπουμε αισιόδοξα το μέλλον μας, ΜΟΝΟ εκτός συνόρων,στη Γερμανία, στην Αραβία, στου διαόλου τη μάνα, αρκεί να είναι μακρυά από εδώ. Μακρυά και αγαπημένοι..


Στη χώρα που εκτός από τη λέξη φιλότιμο, φιλοτέχνησε, εγκαθίδρυσε και μπόλιασε το DNA της με τις λέξεις ΛΑΜΟΓΙΟ και ΚΟΜΠΙΝΑ, τις έκανε βίωμα και τρόπο ζωής.


Στη χώρα που...
  πέρασε από τη λαμογιά στη βαρβαρότητα, χωρίς να κάνει μια στάση στον πολιτισμό, διάβηκε από τον Μεσαίωνα στην Τουρκοκρατία, χωρίς να πάρει μυρωδιά, έστω μια τζούρα γαμώτο, από Διαφωτισμό και από Αναγέννηση


Στη χώρα που 300 χρώσταγε ΠΡΙΝ, 300 χρωστάει ΤΩΡΑ, 300 θα χρωστάει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


Στη χώρα που μου δίνει αμέτρητους λόγους να ξερνάω καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: