"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Ακου κουκλίτσα μας, κλείσε σ' ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης συνταξιούχους και Ελεύθερους Επαγγελματίες και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τις φαντασιώσεις σου ανέμελες να καλπάζουν σε απέραντους βοσκότοπους σατυροβαρκάρηδων στις σουίτες του Ιβάν

ΑΡΘΡΟ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ για την "αριστερή δοκτόρισσα" και την παρέα της...


Koυκλίτσα μου, η συντακτική ομάδα του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, δηλαδή ο πρώην αριστοκράτης και νυν αλκοολικός Ian Ford, η πόρνη πολυτελείας Iόλη Πιερίδη, ο millionaire Aλέξιος Κοιμήσης, ο Κατάσκοπος των Δύο Ηπείρων Πέτρος Κασιμάτης, ο φίλος του Δαλάι Λάμα Νίκος Μπαρδούνιας, ο  Φιλελεύθερος Αθανάσιος Χ. Παπανδρόπουλος, η λομπίστας του Σιωνισμού Gillian Rothschild, η νεοχίπισσα Μυρτώ Τζώρτζου, σου προτείνουμε τα εξής: 


Να δημιουργήσεις ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης σε όποια περιοχή της Ελλάδας επιλέξει ο Σύριζα και να κλείσεις εκεί μέσα τους συνταξιούχους και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες όλης της χώρας.


Δεν χρειάζεται να τους δίνεις συντάξεις ή να επιτρέπεις στους Ελεύθερους Επαγγελματίες να εργάζονται για να μην σου δημιουργούν κόμπλεξ μια και εσύ ανελίχθεις χωρίς να έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου επειδή ήσουνα το πιο ωραίο ταγάρι ανάμεσα στις μυστακοφορούσες του Σύριζα.


Αντί για συντάξεις μπορείς να τους δίνεις συσσίτιο διατηρώντας ακριβώς την ίδια ιεροτελεστία και συνταγές των συσσιτίων του Αουσβιτς. Με αυτό τον τρόπο οι εθισμένοι στην υπακοή σκύλοι του Παυλώφ δεν θα αντιδρούν και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τις φαντασιώσεις σου ανέμελες να καλπάζουν σε απέραντους βοσκότοπους σατυροβαρκάρηδων στις σουίτες του Ιβάν Σαββίδη.


Τι τους θέλουμε τους συνταξιούχους από την στιγμή που με 14 χρόνια υποχρεωτική εκπαίδευση θα βγαίνουν στην παραγωγή τα ομοιόμορφα γενιτσαροσυριζόπουλα-ες;


Μην κουράζεις λοιπόν το εγκεφαλικό και οξυδερκές πνεύμα σου με τους εκπροσώπους των Θεσμών οι οποίοι θέλοντας να καυλαντίσουν στο Χίλτον κάνουν ότι συνομιλούν μαζί σου.


Η συνομιλία προυποθέτει φαιά ουσία από τους συνομιλητές και όπως έχει αποδειχθεί 7 χρόνια τώρα τόσο οι εκπρόσωποι των θεσμών όσο και οι Ελληνες υπουργοί-συνομιλητές τους είστε για τα μπάζα. Ως εκ τούτου μην μας παραμυθιάζεις ότι συνομιλείς (εσύ και ο γραφικός Τσακαλώτος) με τους θεσμούς.


Το μόνο που κάνετε από κοινού με τους δανειστές είναι... 

(όπως ο τυφλός βιαστής της Δάφνης που τον κόβω για Δημόσιο Υπάλληλο-φίλο του διορατικού  Κουρουμπλή) να ξεσπάτε σε απανωτούς οργασμούς στην ιδέα ότι σοδομίζετε έναν ολόκληρο λαό για χάρη του πελατειακού κράτους και των Ολιγαρχών.


Καθότι και οι εκπρόσωποι των Θεσμών δεν είναι παρά διορισμένοι δημόσιοι Κηφήνες της Κομισιόν και του ΔΝΤ. Δηλαδή δημόσιοι υπάλληλοι-ότι χειρότερο κυκλοφορεί.


Ως εκ τούτου κουκλίτσα μας δεν χρειάζεται να κρύψεις κάτω από το χαλί άλλα μέτρα σε βάρος των συνταξιούχων και των ελευθέρων επαγγελματιών.


Κλείστους σ΄ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης που θα κατασκευάσει η Intrakat με απευθείας ανάθεση από τον Σπίρτζη στα πρότυπα του Αουσβιτς.


Ο Σωκράτης ξέρει.
Χαιρετισμούς στον συνεπή σύντροφο Ευκλείδη…


Δεν υπάρχουν σχόλια: