"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Καθε διασωση λαθροισλαμοεισβολέα αποτελει ενα βημα προς την καταστροφη της κοινωνίας που τον υποδέχεται!



Αρχισαν και παλι οι ροες μεταναστων απο την θαλασσα. Κι αρχισαν οι δικοι μας τις διασωσεις, βοηθουμενοι κι απο Ευρωπαιους ναυτικους η αστυνομικους.  


Η διασωση δυστυχως ειναι το πρωτο βημα. Μετα ερχεται η τυχη αυτων των ανθρωπων.  


Τι τους κανεις; Που τους βαζεις; Ποιες ειναι οι προοπτικες τους;  


Το πρωτο βημα εναι να μην τους αφησεις να πνιγουν. 


Το δευτερο ειναι ουσιαστικα να καταστρεψεις την κοινωνια που ερχονται. Αυτο ειναι το κυριο θεμα που μας αφορα εδωστην Ελλαδα.

 
Για ποσο καιρο ακομη θα μας βασανιζει η υποτιθεμενη 'πολιτικη ορθοτητα'.  Και θα μασαμε τα λογια μας μηπως θιξουμε το Ισλαμ και τους τυχον προοδευτικιζοντες αλληλεγγυους. Που ειναι αγνωστο απο που προερχονται κι απο που βαστα η σκουφια τους.  


Δεν πρεπει να το κρυβουμε. Το Ισλαμ ειναι επικινδυνο κι αποτελει ατομικη βομβα για τις κοινωνιες που παρεισφρυει.

 
Δεν ειναι θρησκεια ειρηνης, οπως πολλοι το αποκαλουν. Τα ιερα του κειμενα ειναι γεματα απο κηρυγματα μισους, εκδικησης και βιας.  


Απο ολο τον πτωχο κοσμο γιατι μοναχα μουσουλμανοι βρισκουν την ζωη στις χωρες τους απυποφορη; Κι επιλεγουν να ρισκαρουν την ιδια τους τη ζωη, κατα κυριο λογο νεοι ανθρωοι, μετακινουμενοι προς τη Δυση. Της οποιας ομως τις αξιες και τον τροπο ζωης αποστρεφονται και περιφρονουν.

 
Μηπως ακολουθουν το παραδειγμα του Προφητη 'της μεταναστευσης προς οφελος του Αλλαχ' (Χαιτζιρια). Αν αυτα ειναι κινδυνολογιες ποια αλλη λογικη εξηγηση μπορει να υπαρχει; Και γιατι κυριως νεαροι ανδρες, ασυνοδευτα παιδια κι ελαχιστες γυναικες;  Ολοι οι αλλοι δεν υποφερουν; Δεν κινδυνευουν;

 
Καθε διασωση λοιπον αποτελει ενα βημα προς την καταστροφη. Αυτο δεν σημαινει βεβαια, αφηστε τους να πνιγουν!! Οχι ομως και να το θεωρουμε επιτευγμα.  


Που ειναι η πολιτικη μας που αποτρεπει τις σχετικες εισβολες; 


 Γιατι περι εισβολων προκειται. Ολοι νεοι ανθρωποι, ολοι μουσουλμανοι, αποφασισμενοι να διεκδικησουν δικαιωματα και με απαιτησεις αργοτερα να αποτελεσουν συγκροτημενη κοινωνικη/θρησκευτικη ομαδα.

 
Μια αφισα του Ισλαμικου Κρατους καθαρα δηλωνει: 
 'Δεν εχουμε συνορα, εχουμε μετωπα'.  Και σιγουρα μετωπα συνεχεια ανοιγουν.  Καινουργια βλεπουμε στη Λιβυη, στη Σομαλια, στη Νιγηρια, στην Αιγυπτο. Κι απο εκει βλεπουμε να αυξανουν οι ροες μεταναστων.  Ενω η ζωη ειναι επικινδυνη και οι αντιφρονουντες εκτελουνται. Πως γινεται να μετακινουνται απο τις πσραλιες, η αεροπορικα, μεσω Κων/πολης τοσοι ανθρωποι  -  διχως να κινδυνευουν;

 

Το θεμα ειναι τι κανουμε για να αποτρεψουμε τις ροες, ανεξαρτητα συμπεριφορας της Τουρκιας. Τροποι υπαρχουν. Τους εχουμε πολλες φορες αναφερει. Σε λιγο θα ειναι πολυ αργα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: