"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Μ@Λ@ΚΙ@: Καλώς ήλθατε στη νέα ΙΣΛΑΜΙΚΗ Ευρώπη

https://www.thenational.ae/world/europe/muslim-woman-becomes-britain-s-first-hijab-wearing-judge-1.1025135

Αντιγράφουμε απο τη σελίδα του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ στο facebook
Από Cemal Knudsen Yucel - via Μάλαμας Κουφοκώτσιος  


Καλώς ήλθατε στη νέα Ευρώπη όπου το Ισλάμ υπονομεύει τον κοσμικό χαρακτήρα της Δύσης με την ευλογία των οπισθοδρομικών αριστερών.
 
Ας δούμε ένα υποθετικό παράδειγμα:
 
«Ο Bill English μηνύει τον Ιμάμη Αμπντούλ Αμπντουλάχ στο Yorkshire για ρητορική μίσους και ρατσισμό αφού ο Μπιλ είδε τον ιμάμη να λέει στους νέους: "Οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί είναι διεστραμμένοι και είναι τα χειρότερα πλάσματα, οπότε δεν πρέπει να είστε φίλοι μαζί τους. Οι άπιστοι είναι βρώμικοι άνθρωποι και θα καίγονται στις φλόγες της κόλασης. Ο Αλλάχ είναι ο εχθρός όλων των απίστων. Σκοτώστε τους άπιστους όπου τους βρείτε."
 
Ο Bill English και ο Ιμάμης Αμπντούλ Αμπντουλάχ εμφανίζονται στην αίθουσα του δικαστηρίου μπροστά στην καλυμμένη με το χιτζάμπ δικαστή Ραφία Αρσάντ.
 
Ο Ιμάμης λέει στη δικαστή ότι όλα όσα είπε στους νέους αναφέρονται στο Ιερό Κοράνι και δείχνει τους στίχους στη δικαστή με το χιτζάμπ. Κοράνι: (9:30), (98: 5), (5:51, 3:28, 3: 118), (3:10), (2:98), (1: 106). »
 
Τώρα τίθενται τα σημαντικότερα ερωτήματα:
 
1. Μπορεί ο Bill English να βασιστεί σε δικαστή που δείχνει ανοιχτά τις πεποιθήσεις και την ιδεολογία του και οι οποίες προέρχονται από το ίδιο βιβλίο στο οποίο αναφέρεται ο Ιμάμης; Πόση δικαιοσύνη και αμεροληψία μπορεί να περιμένει ο Bill από μία δικαστή που είναι ντυμένη με χιτζάμπ;

2. Μπορεί ο Bill English να αρνηθεί να την έχει ως δικαστή λόγω του χιτζάμπ της;

 
3. Μπορεί η δικαστής με την μαντίλα να εναντιωθεί στο ιερό της βιβλίο και να επιβεβαιώσει ότι η αναφορά αυτών των προσταγών του Αλλάχ είναι ρητορική μίσους;
 
4. Τι δουλειά έχουν τα θρησκευτικά σύμβολα στις δημόσιες υπηρεσίες; Γιατί η δικαστής πρέπει να δηλώνει τη θρησκεία και την ιδεολογία της στον Bill μέσω της στολής της;
 
5. Τι είναι κοσμικό κράτος; Πόσο χώρο μπορούν να έχουν οι θρησκείες σε δημόσιες υπηρεσίες που είναι για όλον τον κόσμο;
 
6. Η «θρησκευτική ποικιλομορφία» εννοείται για όλες τις θρησκείες σε δημόσιες υπηρεσίες ή μόνο για ορισμένες θρησκείες;
 
7. Μπορεί ένας δικαστής να βρίσκεται στην έδρα με μία αστακομακαρονάδα στο κεφάλι του, για παράδειγμα;
 
8. Μπορείτε να φανταστείτε...

 μουσουλμάνους να εμφανίζονται στο δικαστήριο μπροστά σε έναν δικαστή που έχει το εβραϊκό κιπά στο κεφάλι του;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: