"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΙΚΟ: H χώρα-μπουρδέλο της «ταξικής πάλης» των διαπρεπών αριστερών βλακών.

Γράφει ο "Kalithanos"


«Περπατούσα με την οικογένειά μου, πέρασαν από κοντά μου και με χτύπησαν με γροθιές, χωρίς λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα. Μου είπαν μην ψωνίζετε». 
 
 
«Μπήκε σε κατάστημα και ψώνισε» λέει το ρεπορτάζ. Ε… αφού έκανε τέτοιο πράμα λοιπόν, οι «προοδευτικοί αγωνιστές», τον πλακώσανε στο ξύλο, μπροστά στα μάτια της συζύγου, της μικρής του κόρης και της πεθεράς του… Τα Τάγματα Εφόδου των άχρηστων λοβοτομημένων «ιδεολόγων» ανέλαβαν δράση.
 
 
«Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί.»
 
 
Ειλικρινά ντρέπομαι…
Αυτά συνέβησαν μετά το τέλος της πορείας συνδικαλιστών και εργαζομένων κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, εις βάρος Ελληνοαυστραλού τουρίστα στην ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ, ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα της ντροπής η οποία σκίζει τα ρούχα της για το ότι επιζητά ΔΙΑΚΑΩΣ την προσέλκυση τουριστών.
 
 
Αυτή είναι φίλοι η Αυτοκρατορία των Αναπήρων. Των Ηλιθίων. Αυτή είναι η Ελλάδα των αριστερόστροφων αγωνιστών. Της «ταξικής πάλης» των διαπρεπών βλακών. Των αποκλεισμένων καταστημάτων. Των ανθρώπων που Κυριακή πρωί φόρεσαν τις κουκούλες τους ωραία-ωραία και βγήκαν παγανιά… Βγήκανε τσάρκα να δώσουν ένα καλό μάθημα στον αρχικαπιταλιστή Ελληνοαυστραλό τουρίστα, ο οποίος «θρασύτατα»… ψώνιζε… μαζί με την αρχικαπιταλίστρια γυναίκα του και την νεοφιλελεύθερη κορούλα του, αδιαφορώντας για το δίκιο του εργάτη στην ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ Μπανανιάρα της Μεσογείου. Αυτή είναι η Σοβιετία των άναρθρων κραυγών των συνδικαληστών, των φασιστοσυντρόφων  και των τραμπούκων.
 
 
Ο τριτοκοσμικός τουριστικός προορισμός «Ελλάδα», αφού κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να μαζέψει εν τέλει τα σκουπίδια του, που είχαν κατακλύσει τους δρόμους εν μέσω καύσωνα και τουριστικής περιόδου λόγω του αγώνα των αδικημένων συμβασιούχων, βρίσκει άλλους τρόπους να διαφημίσει το κρυφοκομμουνιστικό του προϊόν στους καπιτάλες Αυστραλούς, οι οποίοι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ από τέτοιους… αγώνες, τέτοιους «ακτιβισμούς» και τέτοια δικαιώματα.
 
 
Περί πολιτικής και κοινωνικής αλητείας λοιπόν, τσ***ναρίας και τραμπουκισμού... Είναι σαφές και αδιαμφισβήτητο. Η χώρα είναι έρμαιο στα χέρια των Ρουβίκωνων, του ΠΑΜΕ και όλων εκείνων των κρυφοσοβιετικοτριτοκοσμικών απαρχαιωμένων νοοτροπιών. Η δράση τους είναι υπεράνω όλων.
 
 
Θέλω…
Θέλω να πιστεύω…
Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει μία μέρα όπου όλα αυτά τα απολιθώματα, όλοι αυτοί οι υποκριτές λοβοτομημένοι εργατοπατέρες που κόπτονται δήθεν για το δίκιο του εργάτη και τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ θα πάψουν να κάνουν κουμάντο στην χώρα που δεν ξέρει ούτε το ΠΟΥ θέλει να πάει, ούτε το ΠΩΣ θα πάει εκεί…

 
 
Μέχρι τότε όμως, η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να βγει από τα αδιέξοδά της.
 

Μέχρι τότε όμως...
 στη χώρα θα κυριαρχεί η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ «λογική» των Αριστερόστροφων καμμένων εγκεφάλων, την οποία περιγράφει άψογα ο Τζήμερος:
 
 

«Θέλω ο εργαζόμενος να μην δουλεύει την Κυριακή" είπε ο συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ. Και μόλις τέλειωσε η εκπομπή που την έβγαλε δημοσιογράφος, τεχνικοί, γραμματεία, μακιγιέζ, σεκιούριτι κ.λπ. του καναλιού που δουλεύουν την Κυριακή, πήγε να φάει σε μια ταβέρνα που δουλεύει την Κυριακή, πήρε τσιγάρα και εφημερίδα από περίπτερο που δουλεύει την Κυριακή, μετά πήγε για καφέ σε καφετέρια που δουλεύει την Κυριακή, γύρισε σπίτι του με το μετρό ή με ταξί που δουλεύει την Κυριακή, μπήκε στο ασανσέρ και είχε ρεύμα, άνοιξε τη βρύση και ήρθε νερό, γιατί κάποιοι δουλεύουν στην ΕΥΔΑΠ και τη ΔΕΗ την Κυριακή, χαιρέτησε το γιο του που έφευγε διακοπές με πλοίο που αποπλέει την Κυριακή, και το βράδυ πήγε στον φίλο του που γιόρταζε, αγοράζοντας γλυκά και ποτά από ζαχαροπλαστείο και κάβα που δουλεύουν την Κυριακή. Μας δουλεύει και την Κυριακή ο εργατοπατέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: